Ο Κούγιας απαντάει στις δηλώσεις της Βατίδου!

29.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περίμενες εσύ ότι ο Αλέξης Κούγιας θα άφηνε χωρίς απάντηση τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για την απόφαση του να αναλάβει την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού που κατηγορείται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περίμενες εσύ ότι ο Αλέξης Κούγιας θα άφηνε χωρίς απάντηση τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για την απόφαση του να αναλάβει την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού που κατηγορείται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη; Με τίποτε. Ο Κούγιας δεν αφήνει ποτέ τίποτε να πέσει κάτω, πόσο μάλιστα τη δήλωση της πρώην συζύγου ότι ντρέπεται για τον πατέρα των παιδιών της.

Δήλωση βαριά και ασήκωτη, που έκανε έξαλλο, πολύ έξαλλο τον ποινικολόγο. Έτσι μία εβδομάδα μετά, ο Κούγιας από το «Πρώτο Θέμα» δίνει την απάντηση του λέγοντας ότι δεν ασχολείται με μία... πρωινατζού! Όχι δεν εννοεί την Ελένη Μενεγάκη, αλλά την Εύη Βατίδου, η οποία τη φετινή χρονιά κρατάει γερά μια θέση σε πρωινό πάνελ. Μάλιστα, ο Κούγιας λέει ότι η Βατίδου δεν έχει δικαίωμα και λόγο να σχολιάζει τις νομικές του υποθέσεις, όταν η ίδια δεν έχει ιδέα με το θέμα, ενώ στην εκπομπή που συμμετέχει ασχολούνται με την μάνα που έχει γκόμενο τον φίλο της κόρης της!

Ωραίο θέμα για δικηγόρο μου κάνει η παραπάνω ιστορία. Αλλά ο Κούγιας είναι για τις πολύ δύσκολες υποθέσεις, που άλλοι συνάδελφοί του φοβούνται να αναλάβουν. Αμέ πως. Ο Αλέξης επίσης διέψευσε τη δήλωση της Βατίδου ότι του τηλεφώνησε μόλις εκείνος ανέλαβε την υπόθεση, ζητώντας του να αποσυρθεί. Υποστηρίζει ότι έχουν να μιλήσουν από πέρυσι που χώρισαν, αν και ο ίδιος λέει ότι η πρώην σύζυγος του πολύ θα ήθελε να μιλάνε και να τον συμβουλεύεται σε διάφορες υποθέσεις. Άσε, που πέταξε και τη σπόντα του ότι η Εύη θέλει να τα ξαναβρούνε! Αυτό είναι.... Μάχαιρα έδωσες στον Αλέξη, μαχαιριά θα λάβεις!