Παντρεύεται ο Άνθιμος Ανανιάδης!

29.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Ο Άνθιμος Ανανιάδης παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι»! Να το πάρω άλλη μία ή εμπέδωσες αυτό που σου λέω; Ναι, ο Ανανιάδης μέσα στο 2009 ντύνεται γαμπρός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Ο Άνθιμος Ανανιάδης παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι»! Να το πάρω άλλη μία ή εμπέδωσες αυτό που σου λέω; Ναι, ο Ανανιάδης μέσα στο 2009 ντύνεται γαμπρός, ακολουθώντας πιστά το γνωστό... «Ή μικρός μικρός παντρέψου. Ή μικρός καλογερέψου». Και ο ηθοποιός είπε να κάνει το πρώτο, αφού στο πρόσωπο μίας νεαρής ελληνοαμερικανίδας βρήκε τον έρωτα της ζωής του.

Την αποκάλυψη ότι θα ντυθεί γαμπρός την έκανε ο ίδιος ο Άνθιμος στον «Όμορφο κόσμο» αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα Γρηγόρη Αρναούτογλου και τηλεθεατές. Γιατί, μπορεί να είχε πάρει το αυτάκι μας για έναν εξ’ Αμερικής έρωτα του Ανανιάδη, αλλά ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι είναι τόσο σοβαρή ιστορία. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός με την Κέλυ - έτσι λένε τη νύφη - γνωρίστηκαν στην Αμερική, τον πρώτο καιρό που πήγε εκείνος εκεί και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος.

Ωστόσο, κάποια μικροπροβλήματα στη σχέση (επέστρεψε κι εκείνος στην Ελλάδα) έφεραν τον χωρισμό, που όπως αποδείχτηκε ήταν προσωρινός. Με την επιστροφή του στην Αμερική, συναντήθηκαν και η φλόγα του πάθους ξανά φούντωσε. Έκτοτε, όχι μόνο είναι μαζί, αλλά σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι και μάλιστα με έναν... χολιγουντιανών προδιαγραφών γάμο! Σε παραλία του Μάουι θα ανταλλάξουν τους όρκους τους. Αμέ. Ποια Θεσσαλονίκη, κτήμα Νάσιουτζικ και Μύκονο; Μάουι, αγαπημένε μου.

Ο νεαρός ηθοποιός πριν λίγες μέρες έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση - επί ελληνικού εδάφους - με την Κέλυ, όταν πήγαν μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, που συμμετέχει η Αγγελική Δαλιάνη. Οι δυο τους δεν ήταν στα μαχαίρια όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην «Μαρία την άσχημη»; Έτσι ακουγόταν, αλλά μάλλον είναι πια περασμένα ξεχασμένα, αφού ο Άνθιμος έσκασε μύτη με λελουδικό, που πρόσφερε στην πρώην «αγαπημένη» του!