Στο νοσοκομείο η Δημητρίου από αγκωνιά!

29.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του χορευτή η αγκωνιά την έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε - γι’ ακόμη μία φορά - εργατικό ατύχημα! Τραυματίστηκε την ώρα που τραγουδούσε πάνω στην πίστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του χορευτή η αγκωνιά την έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε - γι’ ακόμη μία φορά - εργατικό ατύχημα! Τραυματίστηκε την ώρα που τραγουδούσε πάνω στην πίστα, αφού η αοιδός «έπεσε» πάνω στον αγκώνα ενός χορευτή της.

Για να καταλάβεις, η «Λαίδη» προσπάθησε να ακολουθήσει το μπαλέτο της, κάνοντας και αυτή τα χορευτικά της. Αλλά θέλεις το «κακό» το μάτι, θέλει η κακιά η ώρα, θέλεις ότι η Άντζελα δεν είναι και... Νουρέγιεφ; Διπλώθηκε κι έπεσε σε έναν από τους χορευτές. Της ήρθε, δε, τέτοια ζαλάδα και θολούρα από την αγκωνιά, που η αοιδός σωριάστηκε φαρδιά πλατιά στην πίστα. Λαχτάρισαν οι θαμώνες, λαχτάρισε το μπαλέτο, λαχτάρισε και ο έρμος χορευτής με τον terminator - αγκώνα του!

Αμέσως, πήγαν την Άντζελα στα καμαρίνια και προσπάθησαν να τη συνεφέρουν. Με τα πολλά επέστρεψε μετά από λίγη ώρα στην πίστα - να μην αφήσει στη μέση το πρόγραμμα - κι έβγαλε το υπόλοιπο μέρος καθισμένη στην καρέκλα, αφού πονούσε από το χτύπημα Όταν τελείωσε το πρόγραμμα στο «Maya, Maya» την πήγαν σε ιδιωτική κλινική για προληπτικές εξετάσεις, αφού ένιωθε έντονη ζαλάδα. Αλλά ευτυχώς, δεν είχε τίποτε. Φτου, φτου να μην της ξανασυμβεί!