Η Μάρω μιλάει για Αμανατίδη - Καραφώτη!

29.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον Καναδά βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μάρω Λύτρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι της, είπε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον Καναδά βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μάρω Λύτρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι της, είπε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Αμανατίδη. Να πω ότι δεν περιμέναμε πως και πως τη στιγμή που θα μιλήσει η Μάρω; Ψέματα θα είναι.... Εξάλλου, η αοιδός μάς έχει συνηθίσει κάθε φορά που μιλάει να λέει τα πάντα!

Μόνο που η Μάρω μάλλον είναι ντεφορμέ, αφού δεν είπε πολλά πράγματα για τους νυν που έγιναν πρώην και τους πρώην που ΔΕΝ θα γίνουν νυν. Χμ, σε μπέρδεψα; Η Λύτρα, που λες, αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι με τον Αμανατίδη χώρισαν πολύ φιλικά και πολιτισμένα, έχουν ακόμη επικοινωνία, υπάρχει αγάπη μεταξύ τους (μάλιστα η Μάρω θα τον αγαπάει για μια ζωή) και εκείνη δεν θα πει ποτέ κακή κουβέντα για το νεαρό τραγουδιστή!

Πώς ήταν ο χωρισμός της με τον Κώστα Καραφώτη; Ε καμία σχέση.... Εννοείται πως η αοιδός αναφέρθηκε και στη σχέση αυτή, μόνο που δεν το έκανε με μεγάλη «χαρά» όπως παλιά. Η ιστορία έχει περάσει πια στο παρελθόν και για την Μάρω - ναι - έχει τελειώσει! Και για του λόγου το αληθές, πλέον δεν κρατάει καμία κακία στον Καραφώτη κι άμα τύχει να τον δει μπροστά της, θα τον χαιρετήσει και θα του μιλήσει. Πολιτισμένα πράγματα.