Χώρισαν Βίσση - Ψωμόπουλος;

24.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον Χρήστο Ψωμόπουλο να ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά από επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Συγγρού, φούντωσαν και οι φήμες ότι έχει χωρίσει με την Άννα Βίσση. Αν και το ζευγάρι στις αρχές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον Χρήστο Ψωμόπουλο να ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά από επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Συγγρού, φούντωσαν και οι φήμες ότι έχει χωρίσει με την Άννα Βίσση. Αν και το ζευγάρι στις αρχές του μήνα, οπότε και η «Απόλυτη» επέστρεψε από την Αμερική, ήταν συνέχεια μαζί, λίγες μέρες αργότερα σταμάτησαν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες η Βίσση βρίσκεται στην Αμερική, όπου θα κάνει Χριστούγεννα στο Μαϊάμι με τη φίλη της κι ενδυματολόγο του Sex and the City, Πατρίσια Φιλντ. Κι εδώ έρχονται οι φήμες, που μιλάνε για χωρισμό του ζευγαριού, αφού οι τελευταίες προσπάθειες επανασύνδεσης που έκαναν έπεσαν στο κενό. Λένε, δε, ότι ο Ψωμόπουλος τους τελευταίους μήνες δεν έμενε μαζί με την «Απόλυτη» στο σπίτι της στην Εκάλη, αλλά σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Πάντως, είναι να απορεί κανείς, διότι στις τελευταίες τους εμφανίσεις έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και η Βίσση δεν είχε σταματήσει να τον αποκαλεί «ο άνδρας μου»!

Ωστόσο, τις μέρες που η Άννα βρισκόταν στην Αθήνα, ο 30χρονος άνδρας έβγαινε σόλο με την παρέα του κι έπαιρναν σβάρνα τα μπουζούκια. Μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο και το ξύλο της χρονιάς που λέγεται ότι έφαγε, ο Ψωμόπουλος επανήλθε δριμύτερος στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, προτιμώντας αυτή τη φορά τα κλαμπ, που μάλλον είναι πιο? ανώδυνα σε σχέση με τα μπουζούκια. Ενώ, την περασμένη Κυριακή πήγε στο πάρτι γενεθλίων της πρώην αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Μερκούρη με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη και οι σχέσεις τους είναι άριστες.