Η Παπαρίζου έχασε τον πατέρα της!

29.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις πιο δύσκολες στιγμές και τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της περνάει η Έλενα Παπαρίζου, αφού την περασμένη Παρασκευή έχασε τον πατέρα της. Ο Γιώργος Παπαρίζος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις πιο δύσκολες στιγμές και τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της περνάει η Έλενα Παπαρίζου, αφού την περασμένη Παρασκευή έχασε τον πατέρα της. Ο Γιώργος Παπαρίζος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών κι ενώ βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στο Γκέτερμπογκ κάνοντας το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Η Έλενα έμαθε την τραγική είδηση μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της στην «Ιερά Οδό» και το δύσκολο αυτό έργο της ενημέρωσης ανέλαβε ο αγαπημένος της, Τόνι Μαυρίδης. Η νεαρή τραγουδίστρια έπαθε σοκ μόλις έμαθε τα νέα, ενώ αμέσως ταξίδεψε για την Σουηδία με τον αγαπημένο της. Η κηδεία του πατέρα της θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Καρδίτσα.

Ο ξαφνικός θάνατος του Παπαρίζου έχει συγκλονίσει τους πάντες, ενώ οι θαυμαστές της Έλενας στέλνουν συνεχώς μηνύματα συμπαράστασης στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η «Ιερά Οδός» έμεινε για δύο μέρες κλειστή σε ένδειξη πένθους και θα ανοίξει κανονικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αν η Έλενα εμφανισθεί εκείνη τη μέρα παραμένει ακόμη άγνωστο, αφού κανείς δεν ξέρει αν θα είναι έτοιμη ψυχολογικά και σε θέση να τραγουδήσει.

Εξάλλου, ήταν πολύ δεμένη με τον πατέρα της, του είχε μεγάλη αδυναμία και σε κάθε συνέντευξη της δεν παρέλειπε να αναφερθεί σε εκείνον. Μάλιστα, σε μία τελευταία ραδιοφωνική συνέντευξη της είχε αναφερθεί στα παιδικά της χρόνια και πώς περνούσε τότε τα Χριστούγεννα, λέγοντας ότι θυμάται τον εαυτό της στο τέλος της μέρας να κοιμάται αγκαλιά με τον πατέρα της. Αλλά η μοίρα της έπαιξε το πιο άσχημο και ειρωνικό παιγνίδι και τα Χριστούγεννα που τα είχε συνδέσει με τον πατέρα της με τον πιο γλυκό τρόπο, τώρα τα ζει με τον πιο εφιαλτικό!