Ασφαλιστικά μέτρα Κούγια εναντίον Βατίδου!

24.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έξαλλος, πολύ έξαλλος έγινε ο Αλέξης Κούγιας με την πρώην σύζυγό του κι αιτία δεν είναι οι πρόσφατες δηλώσεις εκείνης στο «Πρώτο Θέμα». Η απόφασή της να φωτογραφηθεί με τα παιδιά τους για λογαριασμό μηνιαίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος, πολύ έξαλλος έγινε ο Αλέξης Κούγιας με την πρώην σύζυγό του κι αιτία δεν είναι οι πρόσφατες δηλώσεις εκείνης στο «Πρώτο Θέμα». Η απόφασή της να φωτογραφηθεί με τα παιδιά τους για λογαριασμό μηνιαίου περιοδικού έκανε έξαλλο τον ποινικολόγο, ο οποίος στράφηκε (που αλλού;) στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του και να προστατεύσει τα παιδιά του.

Θα θυμάσαι το περσινό ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές και ανάμεσα στους πολλούς όρους υπήρχε κι ένας που απαγόρευε και στους δύο να φωτογραφηθούν ή να εκθέσουν στη δημοσιότητα τα ανήλικα παιδιά τους. Και με την απόφαση της η Βατίδου παραβίαζε τον όρο και σιγά μήπως άφηνε έτσι το θέμα ο Κούγιας. Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της πρώην συζύγου του και του περιοδικού και οι φωτογραφίες έμειναν στο πιεστήριο.

Να δούμε τι θα κάνει το περιοδικό τώρα, αφού το τεύχος πραγματικά βρισκόταν στο πιεστήριο και θα ήταν το πρώτο του Έτους. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο Κούγιας πληροφορήθηκε για την φωτογράφηση από φίλο του δημοσιογράφο και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που φιλοξενούσε την Βατίδου με τα παιδιά τους. Και όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν ένα σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, έπρεπε τα παιδιά να το περάσουν με τον πατέρα τους.

Η πρώην σύζυγος δεν τα πήγε σπίτι του κι εκείνος έπαθε πανικό για το πού βρίσκονται, αφού έπαιρνε τηλέφωνο και η Εύη ήτο άφαντη. Οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε όταν ανακάλυψε πού βρίσκεται. Πάλι καλά που αυτή τη φορά δεν είχαμε ξανά? εξοστρακισμό γόβας. Φοβάμαι να σκεφτώ τα χειρότερα. Μπρρρρ. Ο ποινικολόγος στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων αναφέρει «μαρτυρίες» των παιδιών του για τα? βασανιστήρια που πέρασαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Κούγιας είναι αυτός, λίγο μελόδραμα από ελληνικό κινηματογράφο το βάζει τέτοιες στιγμές.