Η Βατίδου ντρέπεται για τον Κούγια!

23.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Εύη Βατίδου μιλάει για τη δικαίωση της ως πρώην σύζυγος, Αλέξη Κούγια. Γιατί ναι αγαπημένε μου, μέσα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα και τραγικά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Εύη Βατίδου μιλάει για τη δικαίωση της ως πρώην σύζυγος, Αλέξη Κούγια. Γιατί ναι αγαπημένε μου, μέσα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα και τραγικά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, το μόνο που μας έλειπε ήταν η τοποθέτηση της Βατίδου στο θέμα και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι ο πρώην σύζυγος της ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού που κατηγορείται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη.

Η Βατίδου μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Κούγια μόλις έμαθε ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού. Και όχι δεν του ευχήθηκε «καλή επιτυχία». Του ζήτησε να παραιτηθεί. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Εννοείται ότι εκείνος αρνήθηκε, αλλά δεν μας είπε με ποιο τρόπο το έκανε. Αλλά μπορούμε να φανταστούμε. Η Εύη, λέει στην εφημερίδα ότι νιώθει δικαιωμένη και πλέον ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος έφταιγε στη διάλυση του γάμου τους και κατανοεί (ο κόσμος) τους λόγους που εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της στη ζωή.

Να είναι σίγουρη η Βατίδου. Μόλις μάθαμε ότι ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση, όλοι είπαμε: «Α, ρε Βατίδου μεγάλη. Πόσο δίκιο είχες κορίτσι μου». Αμ, το άλλο; Το ντου στο γραφείο του Κούγια το έκαναν και γι αυτό το λόγο. Την καρέκλα που έσπασαν; Για την Εύη το έκαναν. Μα θέλει και τα πιστεύει αυτά; Νομίζει ότι ο κόσμος ασχολείται με εκείνη και το διαζύγιο τους; Και ειδικά τέτοιες στιγμές; Σιγά μην κάνουνε και πορεία για εκείνη. Πάντως, η Βατίδου σε ένα σημείο είχε απόλυτο δίκιο. «Ο Κούγιας είναι πατέρας δύο παιδιών και θα έπρεπε να σκεφτεί διπλά πριν αναλάβει την υπεράσπιση και μάλιστα με τον τρόπο που το κάνει». Μεγάλη κουβέντα και μεγάλη αλήθεια δια στόματος Εύης Βατίδου?