Ο Δέλλας δεν καταλαβαίνει από... μάρσιπο!

16.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το που έμαθα ότι γέννησε η Γωγώ Μαστροκώστα, ξέρεις ποια ήταν η μεγάλη μου περιέργεια: να δω την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο. Θες να ακολουθήσουν κι αυτοί τη μόδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το που έμαθα ότι γέννησε η Γωγώ Μαστροκώστα, ξέρεις ποια ήταν η μεγάλη μου περιέργεια: να δω την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο. Θες να ακολουθήσουν κι αυτοί τη μόδα των ημερών και να κάνει ο Τραϊανός Δέλλας έξοδο άλα Sakis Ρουβάς και Γιάννης Αϊβάζης; Ή θα μείνουν πιστοί στην... παράδοση; Δε σου κρύβω ότι προβληματίστηκα τα μάλα.

Και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, σκεφτόμουν Δέλλα ζωσμένο με μάρσιπο και trendy μπλουζάκι και με έπιανε κάτι. Δε λέω του Ρουβά του πάει το μάρσιπο, διότι αυτό είναι το στυλ του «Ειδώλου». Καλά για τον Αϊβάζη δεν σχολιάζω, αν κι επίσης του πήγαινε. Ε, να πω μια καλή κουβέντα και γι αυτόν τον πατέρα. Αλλά του Δέλλα δεν του πάει με τίποτε το στυλ... μάρσιπο. Ο «Τράι» είναι αλλιώς και απλά θέλει την... καλαθούνα του!

Έτσι, την Παρασκευή που βγήκαν από το «Ιασώ» ο ποδοσφαιριστής από το ένα χέρι κρατούσε το πορτ μπεμπέ με την κόρη του και από το άλλο χέρι τη σύζυγο, Γωγώ. Λιτά πράγματα, παραδοσιακά. Ευχαρίστησαν προσωπικό και λοιπούς και αποχώρησαν για το σπίτι τους στο Καλαμάκι.