Γιατί έχει νεύρα η Αλεξανδράτου;

16.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νεύρα πολλά νεύρα έχει τον τελευταίο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου και ας είναι καλά γι’ αυτό ο μάνατζερ της, Ηλίας Πανταζόπουλος. Βλέπεις, ο εν λόγω τον τελευταίο καιρό έχει συνάψει σχέση με το μοντέλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νεύρα πολλά νεύρα έχει τον τελευταίο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου και ας είναι καλά γι’ αυτό ο μάνατζερ της, Ηλίας Πανταζόπουλος. Βλέπεις, ο εν λόγω τον τελευταίο καιρό έχει συνάψει σχέση με το μοντέλο Ρία Αντωνίου. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό για την Τζούλια;;; Τρελό σπάσιμο.

Η Αντωνίου χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η νέα Αλεξανδράτου και μάλιστα στα περσινά καλλιστεία του ΑΝΤ1 έτσι την αποκαλούσαν όλοι. Είναι ξανθιά, όμορφη με προσόντα και πράγματι είναι ένας σκληρός αντίπαλος. Η Τζούλια τα βλέπει όλα αυτά και μάλλον σου λέει ότι η Ρία ως το κορίτσι του Πανταζόπουλου όλο και κάπου θα καταφέρει να τρουπώσει.

Ο μάνατζερ της, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται από τα νεύρα της «πελάτισσας» και φίλης του και συνεχίζει να απολαμβάνει τη σχέση του με το νεαρό μοντέλο, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και ταξίδια αναψυχής εντός κι εκτός Ελλάδος. Άσε το άλλο. Λέγεται ότι η Αντωνίου θα αποτελέσει το επόμενο «κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη, αφού το πέρασμα της ως καλεσμένη στο «Όλα 9» άφησε καλές εντυπώσεις. Τι πραγματικά τους εντυπωσίασε, θα σε γελάσω. Είχα δει την εκπομπή εκείνη και πέρα από ένα χαμόγελο και μία ομορφιά δεν είδα και κυρίως δεν άκουσα κάτι παραπάνω. Αλλά μάλλον αυτά είναι αρκετά. Α ρε Τζούλια καλά κάνεις και... τρέμεις.