Και το όνομα αυτής....

24.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μες στο άγχος και την αγωνία ήμασταν από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μες στο άγχος και την αγωνία ήμασταν από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή. Η αιτία ήτο απλή: δεν ξέραμε τι όνομα θα δώσουν στη μικρή. Τα σενάρια που έπαιζαν ήσαν τα εξής δύο: Παρθένα και Κυριακή (Κούλα το καλλιτεχνικό), ενώ όσο μαθαίναμε για μάχες μέχρι τελικής πτώσεως των συμπεθέρων τόσο φούντωνε η αγωνία μας και κορυφωνόταν το ενδιαφέρον μας. Τελικά, η μικρή δεν θα πάρει το όνομα ούτε της γιαγιάς Παρθένας από το σόι των Μαλέων, ούτε της γιαγιάς Κούλας από το σόι των Νικολαϊδων. Θα πάρει το όνομα Μελίνα (από το σόι των Μερκούρηδων υποθέτω) κι έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι για το ουδέτερο και trendy όνομα.

Η βάφτιση ακούγεται πως θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και νονός θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης. Τυχερή η Μελίνα, θα έχει νονό που θα την φλομώσει στο βίντεο. Όσον αφορά τώρα την οικογένεια Νικολαϊδη, σύμφωνα με τον Ντέμη, ο πάτερ φαμίλιας θα μείνει στο εξωτερικό για έναν ακόμη χρόνο. Αν θα είναι η Ισπανία ή κάποια άλλη χώρα, είναι νωρίς για να το γνωρίζει. Πάντως, η Δέσποινα συμφωνεί με την απόφασή του ("είναι ευτυχισμένη όταν εγώ είμαι ευτυχισμένος" είπε ο Ντέμης και μας πήραν τα ζουμιά), ενώ επίσης είναι πολύ νωρίς για να ξέρει αν και του χρόνου θα απέχει από τα νυχτερινά δρώμενα της πατρίδας. Η αλήθεια το κόβω χλωμό να μείνει εκτός για ακόμη μία σεζόν, διότι η Ελλάδα είναι η χώρα των κλώνων και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα πιστά αντίγραφα Δέσποινα Βανδή. Η Άσπα είναι το καλύτερο όλων και πιο επικίνδυνο. Και δε νομίζω η Δέσποινα να ακολουθήσει το....

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!