Η ώρα της χολής!

22.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην αγκαλιά της Μαρίας Μαγγίνα ξαναγύρισε ο Απόστολος Γκλέτσος και επί τη ευκαιρία ζήτησε από τη μάνα του παιδιού του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην αγκαλιά της Μαρίας Μαγγίνα ξαναγύρισε ο Απόστολος Γκλέτσος και επί τη ευκαιρία ζήτησε από τη μάνα του παιδιού του να τελειώσουν αυτό που άφησε ο ίδιος στη μέση πέρυσι το καλοκαίρι: να παντρευτούν! Η απάντηση, λένε, της Μαγγίνα ήταν ξεκάθαρη: δεν τρελάθηκα καλέ μου! Όχι, ο Απόστολος μετά τη χυλόπιτα δεν έπεσε σε κατάθλιψη, ούτε αναζήτησε παρηγοριά σε άλλο μισοφόρι. Θα επιμείνει στην πρόταση γάμου, επειδή ο άνθρωπος άλλαξε και θέλει πραγματικά να δημιουργήσει οικογένεια με την Μαγγίνα.

Εμένα τώρα γιατί μου κάνει κάτι σε....ο λύκος και αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μηδέ τη γνώμη του άλλαξε μηδέ την κεφαλή του!!!


Η τέως τώρα του Γκλέτσου, η Λίτσα Γιαγκούση διανύει μία άκρως ενδιαφέρουσα περίοδο με εντάσεις, τσακωμούς κι...έρωτες. Το σίγουρο απ' όσα ακούγονται γύρω απ' αυτήν, είναι ο 675ος τσακωμός της με τη Λενα Παπαδοπούλου. Οι δυο καλλιτέχνιδες τη φετινή χρονιά περισσότερο τσακώθηκαν παρά τραγούδησαν, ενώ η τελευταία τους διαμάχη (πάλι για καλλιτεχνικά και...σταριλικά θέματα του μαγαζιού που άδουν) συνέβη πριν λίγες μέρες. Φωνή και κακό ήταν το σκηνικό που συνέθεσαν οι δυο αοιδοί, ενώ οι παριστάμενοι στον καβγά αναρωτιόνταν που βρίσκουν το κουράγιο τώρα που ανθίζουν τα βουνά και η γη βγάζει χορτάρι, αυτές να...βγάζουν τα μάτια τους! Τώρα για τους έρωτες του Λιτσακίου ακούγεται έντονα ότι τα ξαναβρήκε με τον Χρήστο Δάντη και πως είναι τα μάλα ερωτευμένη. Αν ισχύει το παραπάνω, τότε δε μιλάμε για ζεσταμένο φαγητό αλλά....για ένα κομμάτι κρέας από την εποχή των Ίνκας που βρέθηκε σε κορφή των Άνδεων και είπαν να το ζεστάνουν!

Οπότε καταλαβαίνεις για τι επιτυχία μιλάμε. Όλες οι ουσίες έχουν χαθεί!