Παντρεύεται η Κάιλι Μινόγκ!

22.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον γάμο πολύ φοβήθηκαν, η Κάιλι όμως ποτέ! Η Μινόγκ, αν πιστέψουμε τα λόγια της αδελφής της, το καλοκαίρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γάμο πολύ φοβήθηκαν, η Κάιλι όμως ποτέ! Η Μινόγκ, αν πιστέψουμε τα λόγια της αδελφής της, το καλοκαίρι θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Ολιβιε Μαρτίνεζ πραγματοποιώντας ένα μεγάλο της όνειρο: να φτιάξει τη δική της οικογένεια. Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει ουκ ολίγες φορές για την πραγματοποίησή του, όμως έπεφτε σε λάθος ανθρώπους και τελευταία στιγμή η επιθυμία της να νυμφευθεί, έπεφτε στο κενό.

Τώρα, όπως λέει η αδελφή της Ντάνι, αλλά και η ίδια η Κάιλι, τα πράγματα είναι διαφορετικά και το γαλλικό τεκνό είναι το καταλληλότερο για το ρόλο του γαμπρού. Ο γάμος θα γίνει ή στο Σίδνεϊ ή στο Παρίσι ή στα νησιά Μπαρμπέιντος, τρεις αγαπημένοι προορισμοί του ζευγαριού. Ημερομηνία δεν έχει ορισθεί, αλλά θα γίνει μέσα στον καυτό μήνα Ιούλιο. Την είδηση αποκάλυψε όπως προείπα η Ντάνι, στην οποία λίγες μέρες πριν το ανακοίνωσε η Κάιλι. "Η Κάιλι είπε στους φίλους της στην Αμερική και σ' εμάς στην οικογένεια ότι θα παντρευτεί με τον Ολιβιε. Ποτέ δεν την έχω δει πιο ευτυχισμένη". Και για να το λέει το "αίμα" της με το οποίο στο παρελθόν είχαν τις κοντρίτσες και τις αντιζηλίες τους, φαντάζομαι σε τι καψούρα έχει περιέλθει η αοιδός.

Άντε, η ώρα η καλή κι ας παίρνεις το ωραιότερο παιδί!