Το μπέρδεμα Τζώρτζογλου - Μποντιρόγκα!

19.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιο είναι το άκρων άωτον της ατυχίας για έναν "ποιοτικό" ηθοποιό; Να βρίσκεται στο αεροδρόμιο, να βλέπει κάμερες στον χώρο, να πηγαίνει σε αυτές και τελικά όλες να προορίζονται για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιο είναι το άκρων άωτον της ατυχίας για έναν "ποιοτικό" ηθοποιό; Να βρίσκεται στο αεροδρόμιο, να βλέπει κάμερες στον χώρο, να πηγαίνει σε αυτές και τελικά όλες να προορίζονται για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα! Ποιος είναι αυτός; Την ίδια απορία είχε στην αρχή και ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος κατάλαβε περί τίνος πρόκειται όταν του έδειξαν μία παλιά φανέλα του μπασκετμπολίστα στον Παναθηναϊκό. Τι σχέση έχει, όμως, ο Τζώρτζογλου, ο Μποντιρόγκα, ένας ποιοτικός ηθοποιός και οι κάμερες; Καμία και πολλές.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την Τετάρτη, βρέθηκαν οι κάμερες στο Ελ. Βενιζέλος για την άφιξη του Μποντρόγκα. Εκεί, βρέθηκε και ο Στράτος, ουχί για να υποδεχτεί τον παίκτη, αλλά για να...κάνει δηλώσεις για τη νέα του ταινία, γάλλο-γερμανικής παραγωγής παρακαλώ! Στην αρχή, κάθισε σε ένα τραπεζάκι στο καφενείο πίνοντας τον καφέ του και διαβάζοντας με θρησκευτική ευλάβεια (ούτε στις Πανελλήνιες δεν ρίχνουμε τέτοιο διάβασμα) το Very Sorry! Εντάξει, μην τον κρεμάσουμε κιόλας, το εν λόγω περιοδικό είχε θέμα για τον ίδιο. Όταν τελείωσε την ανάγνωση κατευθύνθηκε στον χώρο των αφίξεων, εκεί που βρίσκονταν οι κάμερες.

Είδε, λοιπόν, ο δόλιος ο ηθοποιός τόσες κάμερες μαζεμένες, σου λέει για μένα ήρθαν, να τους πω για το international έπος στο οποίο συμμετέχω. Κι εδώ, είναι η πατάτα η μεγάλη. Στην ερώτηση: "εδώ κάνω δηλώσεις ρε παιδιά" εισέπραξε ένα: "Γιατί σε λένε Μποντιρόγκα"; Άκου εκεί Μποντιρόγκα. Ποιος είναι τούτος; Όχι ότι ο Στράτος δεν κατέχει το αθλητικό και δη το μπασκετικό, απλά πάνω στη σύγχυση, τα έχασε. Όταν, δε, του έδειξαν μια φανέλα του παίκτη, κομμάτι αλαφιασμένος απήντησε, "Μπέρδεψα τις κάμερες. Με περιμένουν κι έμενα να κάνω δηλώσεις για τη νέα μου ταινία"!

Ούτε η Μόνικα Μπελούτσι να ήσουν φίλε Στράτο!!!