Ο Ρουβάς στη Γιουροβίζιον!

17.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Εεεε, αααα θα πάρουμε τη Γιουροβίζιον με το Σάκη το Ρουβά". Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην κρατική τηλεόραση, αλλά και στους φαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Εεεε, αααα θα πάρουμε τη Γιουροβίζιον με το Σάκη το Ρουβά". Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην κρατική τηλεόραση, αλλά και στους φαν του μουσικού αυτού θεσμού, μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως ο Sakis θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Γιουροβίζιον! Το γεγονός είναι οριστικό και ήδη ο αοιδός προβάρει το τραγούδι που έγραψε για την περίπτωση ο Νίκος Τερζής. Λέγεται "Shake it" και είναι σε ρυθμούς λάτιν, όπερ σημαίνει ότι ο Ρουβάς θα το στηρίξει απόλυτα, αφού διαθέτει το χορευτικό τάλαντο.

Κάτι που δε διαθέτει ο νικητής του "Eurostar", Απόστολος Ψυχράμης Βέβαια, τόσος κόπος και τόσες εκπομπές, άρα κι έξοδα, δεν θα πάνε χαμένα. Ο Ψυχράμης θα βρεθεί (αν η χώρα μας προκριθεί, που θα προκριθεί) στην Κωνσταντινούπολη σε ρόλο α' φωνής. Μάλιστα, τον Sakis θα πλαισιώνει και βου και γου φωνή , όπου θα είναι ο δεύτερος και τρίτος νικητής του "Eurostar", αντίστοιχα. Μεγαλεία! Η πλευρά του Ρουβά δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό, ενώ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γεγονός.

Και πάμε στο ερώτημα που μας "καίει": πως από τα ταλέντα πήγαμε στη λύση αοιδού με background και δη του Ρουβά. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και λέγονται, καλά ήσαν τα ταλέντα, φιλότιμα παιδιά με φωνητικές δυνατότητες, όμως η Γιουροβίζιον δεν είναι...Fame Story Live In Concert! Αν θέλεις πραγματικά να κερδίσεις, κάνεις την πολιτιστική σου υπέρβαση και στέλνεις τον Ρουβά. Τουλάχιστον με τον Sakis γίνεσαι αυτόματα ακλόνητο φαβορί του θεσμού.

Αργά το κατάλαβαν, αλλά τουλάχιστον το κατάλαβαν!!!