Έγκυος η Μόνικα Μπελούτσι!

17.03.2004
Αυτή μάλιστα είναι είδηση της προκοπής! Η Μόνικα Μπελούτσι είναι έγκυος και το Φθινόπωρο (Θεού θέλοντος και μοίρας επιτρέποντος) θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Την είδηση αποκάλυψε επίσημα η ίδια η ηθοποιός
Αυτή μάλιστα είναι είδηση της προκοπής! Η Μόνικα Μπελούτσι είναι έγκυος και το Φθινόπωρο (Θεού θέλοντος και μοίρας επιτρέποντος) θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Την είδηση αποκάλυψε επίσημα η ίδια η ηθοποιός, η οποία μαζί με τον σύζυγο της Vincent Cassel πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μπελούτσι και ο επίσης ηθοποιός Κάσελ (θα τον δούμε στο Ocean' s Twelve) είναι παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια. Το 2002 μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες πως βρίσκονταν στα πρόθυρα του διαζυγίου. Οι ίδιοι τότε δήλωναν αγαπημένοι και πλήρη άγνοια για τα όσα λέγονταν. Και ο χρόνος ως φαίνεται τους δικαίωσε, αφού δύο χρόνια μετά περιμένουν τον πελαργό.

Αυτός (ο πελαργός) ήρθε την καλύτερη περίοδο για την Μόνικα καθώς το 2004 αναδεικνύεται σε χρονιά της. Η ταινία "Τα πάθη του Χριστού" στην οποία υποδύεται την Μαγδαληνή σκίζει εισπρακτικά και η ίδια έχει πάρει θετικές κριτικές για την ερμηνεία της.

Εύγε μάμα Μόνικα!