"Γρίφος" τα ερωτικά του Γεωργούλη!

15.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θες να έπεσε κατάρα στην ελληνική show biz κι εκεί που ο ένας διάσημος τα έφτιαχνε με τον άλλον, τώρα χωρίζουν; Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει, διότι πολλοί μεγάλοι έρωτες παίρνουν τέλος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θες να έπεσε κατάρα στην ελληνική show biz κι εκεί που ο ένας διάσημος τα έφτιαχνε με τον άλλον, τώρα χωρίζουν; Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει, διότι πολλοί μεγάλοι έρωτες παίρνουν τέλος. Πρώτος και καλύτερος αυτός του Αλέξη Γεωργούλη και της Θεοφανίας Παπαθωμά. Δεν προλάβαμε οι δύσμοιροι να λύσουμε τον...γόρδιο δεσμό, με ποια δηλαδή συνάδελφο του έχει σχέση (την Παπαχαραλάμπους, την Παπαθωμά ή τη Ματσάγκου) και τώρα πέσαμε πάλι στα μαύρα σκοτάδια.

Ο Γεωργούλης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εδώ και λίγες μέρες δεν είναι με την Θεοφανία κι αιτία του χωρισμού τους ήταν η πολλή δουλειά που τρώει τον αφέντη κι ενίοτε τον εραστή! Η Παπαθωμά, λένε, δεν άντεξε την εργασιομανία που έχει καταλάβει τον Αλέξη, βάζοντας σε τελευταία μοίρα τη σχέση τους. Με λίγα λόγια κόπηκαν οι πολλές έξοδοι, τα πολλά χουχουνίσματα και οι ξέγνοιαστες στιγμές, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να απηυδήσει και να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Το θέμα είναι ότι εκείνος τα πήρε μετά χαράς κι έφυγε, αφήνοντας σύξυλη τη Θεοφανία. Από τότε οι σχέσεις τους είναι ψυχρές κι αυτό το διαπίστωνε κανείς στην πρεμιέρα της παράστασης όπου ο Γεωργούλης σκηνοθετεί και η Παπαθωμά μεταφράζει. Όλο το βράδυ κράτησαν αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ δεν έβγαλαν ούτε μία κοινή φωτογραφία. Μπρρ κρύο.

Και τώρα πάμε σε ένα άλλο ζήτημα και συγκεκριμένα στα μαύρα σκοτάδια που ανέφερα παραπάνω. Κι ενώ βρήκαμε μια άκρη και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Γεωργούλης τα είχε και χώρισε με την Παπαθωμά, έρχεται μία γειτόνισσα του ηθοποιού να μας μπερδέψει. Ήταν πρωί και είχε βγει στο μπαλκόνι για να αερίσει τις κουβέρτες όταν πήρε το μάτι της τον Γεωργούλη με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να ανεβαίνουν στη μηχανή αυτού. Κοίταξε ξανά και ξανά μήπως σφάλει, όμως τα μάτια της δεν την γελούσαν.

Μάλιστα, μωρέ καλά κάνω και δεν ασχολούμαι με τα ερωτικά του Αλέξη. Είναι γρίφος για δυνατούς λύτες!!!