Το κλάμα της Θερόν!

12.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, έζησε τις τελευταίες μέρες η Σαρλίζ Θερόν. Η διάσημη ηθοποιός πέρασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, έζησε τις τελευταίες μέρες η Σαρλίζ Θερόν. Η διάσημη ηθοποιός πέρασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, τη μία συγκίνηση μετά την άλλη, αφού εκεί την αντιμετώπισαν ως "εθνική ηρωίδα". Ωστόσο, το γερό κλάμα το έριξε στη συνάντηση της με τον Νέλσον Μαντέλα, είδωλο της Ν. Αφρικής, αλλά και της ίδιας. "Σ΄ αγαπώ" ήταν η αυθόρμητη αντίδρασή της σαν αντίκρισε τον Μαντέλα, για να εισπράξει το επίσης αυθόρμητο: "Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ". Περιττό να σου πω τι κλάμα έριξε η Σαρλίζ στη σκηνή αυτή.

Οι παριστάμενοι επίσης συγκινήθηκαν, ενώ οι πιο ευαίσθητοι αυτών συμμετείχαν στον οδυρμό της Θερόν. Τώρα, εδώ που τα λέμε, δεν είχαν κι άδικο, αφού τα λόγια του Μαντέλα ήταν τω όντι συγκινητικά και ιδιαίτερα κολακευτικά. "Το κορίτσι από το Μπενόνι, που έβαλε τη Ν. Αφρική στον χάρτη" ήταν οι πρώτες κουβέντες του πρώην προέδρου. Συγνώμη, αλλά εδώ εύκολα τα μπήγεις. Μιλάμε η εθνική υπερηφάνεια χτυπάει κόκκινο! Και συνέχισε ο Μαντέλα, ενώ η Οσκαρούχα Σαρλίζ κατανάλωνε πακέτα τα χαρτομάντιλα, "Ακόμη κι όσοι δεν ήξεραν τη Ν. Αφρική, τώρα την έμαθαν. Είσαι η έμπνευση όλων των συμπατριωτών σου". Και δωστου κλάμα η Θερόν με το που άκουσε ότι αποτελεί έμπνευση για τους συμπατριώτες της.

Πάντως, μες στον κλαυθμό και τον οδυρμό κατάφερε να πει μια κουβέντα. "Είμαι μία περήφανη Νότιο Αφρικάνα" δήλωσε και οι υπόλοιποι δάκρυσαν. Α, δήλωσε επίσης πως θα βρεθεί δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα της και κυρίως θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του AIDS, που μαστίζει πολλούς συμπατριώτες της.

Εύγε Σαρλίζ, αλλά φρόντισε να πάρεις κι άλλο Όσκαρ. Πιο εύκολο το κόβω...