Ο νέος έρωτας της Λοπέζ!

11.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία αν και παρατημένη από τον Μπεν Άφλεκ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία αν και παρατημένη από τον Μπεν Άφλεκ, δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη αυτού. Πρόκειται για τον Μαρκ Αντονι, γνωστός αοιδός, με τον οποίο η Τζένιφερ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και τον οποίο θαύμαζε. Οι φήμες τους ήθελαν την εποχή της συνεργασίας τους να ήσαν και ζευγάρι, όμως, γρήγορα στη ζωή της μπήκε ο Άφλεκ κι όλα ξεχάστηκαν.

Δεν τον ξέχασε, όμως, η Λοπέζ η οποία φρόντισε να τον προσεγγίσει με το που χώρισε. Ο δεσμός τους, λοιπόν, κρατάει λίγες εβδομάδες και παρόλο που στην αρχή τον έκρυβαν επιμελώς, τις τελευταίες μέρες δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Μία από αυτές ήταν σε μεγάλο κλαμπ του Μαϊάμι, όπου πήγαν μαζί με ένα νέο "καυτό" ζευγάρι της show biz, τη Ναόμι Κάμπελ και τον Τόμι Λι. Η παρέα επιδόθηκε σε ένα ξέφρενο γλέντι, αλλά και σε θερμές εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους. Έτσι, η Τζένιφερ δεν ξεκόλλησε το στόμα της από το στόμα του Μαρκ, ενώ η Ναόμι δεν ξεκόλλησε γενικώς από τον Τομι (πρώην της Πάμελα Άντερσον, σε περίπτωση που το ξέχασες)!

Άντε Τζενιφερούλα και νυφούλα βρε....