Βογκάνε ξενοδοχεία!

10.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται πολλά βογκητά ακούγονται. Μηδέ σκυλιά ουρλιάζουν, μηδέ λιοντάρια σκούζουν. Η Τζολί είναι που δίνει μάχη στα κρεβάτια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται πολλά βογκητά ακούγονται. Μηδέ σκυλιά ουρλιάζουν, μηδέ λιοντάρια σκούζουν. Η Τζολί είναι που δίνει μάχη στα κρεβάτια. Αυτό παραδέχτηκε η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, η οποία μας ενημέρωσε πως έχει κάνει πολλά κρεβάτια ξενοδοχείων να αναστενάξουν! Μαζί αναστενάζουν και οι πελάτες, οι οποίοι ξαπρύνησαν με τα βογκητά της.

Η εικόνα αυτή ξετρελαίνει την Αντζελίνα, της οποίας αγαπημένο χόμπι είναι όταν μένει με κάποιον γνωστό στο ίδιο ξενοδοχείο, να τρυπώνει το βράδυ στο δωμάτιο του, να γίνεται το έλα να δεις και μετά μην είδατε τον Παναή! Κι όταν λέμε μην είδατε τον Παναή, εννοούμε πως αυτός (στην προκειμένη περίπτωση αυτή) εξαφανίζεται μέχρι κι έξι μήνες. Πρόσεξε, όπως λέει, αυτό που κάνει δεν είναι one night stand, διότι συνευρίσκεται με κάποιον γνωστό της. Παράξενο χόμπι, το οποίο έχει καιρό να εξασκήσει, λόγω του γιου της Μάντοξ. Τα τελευταία δύο χρόνια που υιοθέτησε τον μικρό και χώρισε από τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, η Τζολί έκανε αποχή από το σπορ. Τώρα, όμως, δηλώνει έτοιμη για δράση, "θύματα" της οποίας έπεσαν ήδη δύο γνωστοί της, ο Κόλιν Φαρέλ και ο πρώτος σύζυγος της.