Ο Ρουβάς πάει Γιουροβίζιον;

09.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε καρυδιάς καρύδι είδαμε να περνάει από το "Eurostar" - το Γιουροβίζιον idol της ΕΤ- το οποίο (καρύδι έτσι;)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε καρυδιάς καρύδι είδαμε να περνάει από το "Eurostar" - το Γιουροβίζιον idol της ΕΤ- το οποίο (καρύδι έτσι;) ήλπιζε πως θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον στην Τουρκία. Απ' αυτό που βλέπαμε, ( μετά από τόσα φυντάνια που έχουμε ακούσει στις εκπομπές ταλέντου, έχουμε αναπτύξει μία κριτική άποψη) απορούσαμε: Πούθε θα βρεθεί ο εκπρόσωπος; Την ίδια απορία ως φαίνεται έχουν και οι άνθρωποι της ΕΤ, οι οποίοι μετά το τέλος του Eurostar ψάχνουν έναν κανονικό αοιδό.

Αυτόν, οι φήμες λένε πως τον βρήκαν στο πρόσωπο του Sakis Ρουβά! "Αν είναι να βάλεις αληθινό καλλιτέχνη, βάλε έναν Ρουβά να δεις και μια άσπρη μέρα" λέει η λογική κι έτσι οι επαΐοντες πλησίασαν τον Sakis. Η πρόταση έχει γίνει κι απ' ότι ακούγεται και λέγεται, ο αοιδός έχει απαντήσει καταφατικά. Να ναι όνειρο του η Γιουροβίζιον; Άγνωσται αι βουλαί του Sakis. Πάντως, είδε την πρόταση ως πρόκληση γι αυτό και δέχτηκε. Υπόψη, αυτό κυκλοφορεί ως φήμη, αφού κανείς από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση....