Ο πελαργός φέρνει αγόρια!

24.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δουλειές με φούντες έχουν πέσει στον πελαργό αυτή τη χρονιά, με αποτέλεσμα το δύσμοιρο πουλί να μην προλαβαίνει να φέρνει διάσημα μωρά. Στη λίστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δουλειές με φούντες έχουν πέσει στον πελαργό αυτή τη χρονιά, με αποτέλεσμα το δύσμοιρο πουλί να μην προλαβαίνει να φέρνει διάσημα μωρά. Στη λίστα με τις εγκυμονούσες σταρ της εγχώριας show biz προστίθεται η μία έγκυος μετά την άλλη και ο κατάλογος όλο και μακραίνει. Δύο από αυτές, η Σαμπρίνα και η Αλέκα Καμηλά διανύουν τον πέμπτο και τέταρτο μήνα αντίστοιχα και ως γνωρίζεις είναι σε θέση να μαθαίνουν και το φύλο του μωρού.

Αγορομάνες και οι δύο είναι, αφού το υπερηχογράφημα έδειξε γιους. Τόσο η αοιδός Σαμπρίνα, όσο και η μοντέλα Αλέκα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τα ίδια συναισθήματα χαράς έχουν και οι ευτυχείς πατεράδες Παναγιώτης Λιαδέλης και Πέντραγκ Στογιάκοβιτς (στιγμές πατρότητας ζει το μπάσκετ) αντίστοιχα. Η Σαμπρίνα πρόκειται να φέρει το γιο της στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου. Με τον Λιαδέλη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι, ενώ ο θρησκευτικός θα γίνει του χρόνου συγχρόνως με τη βάφτιση του μωρού.

Και πάμε τώρα στην Καμηλά και τον "Πέτζα". Το μωρό θα γεννηθεί περί τα τέλη του καλοκαιριού, ενώ ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την περίοδο το ζεύγος βρίσκεται στο Σακραμέντο, όπου παίζει ο Στογιάκοβιτς και στην Ελλάδα θα επιστρέψουν τον Ιούνιο, οπότε και θα τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ανδρός. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Αλέκα με την κοιλιά τούρλα. Καλά δεν θα πάθουμε και στέρηση, απλά θα ήταν πιο εύκολο να χωνέψουμε το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι πήγαινε φουλ για γάμο με τον Καλλίτση, τον Σεπτέμβριο είχε "ανοίξει" παρτίδες με τον Ελευθερόπουλο και τον Μάρτιο εγκυμονεί στο παιδί του Στογιάκοβιτς.

Μόνο σ' εμάς ισχύει...κάθε χρόνο μια απ' τα ίδια!!!!