Χώρισαν οι Κρουζ!

26.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας μεγάλος έρωτας του Χόλιγουντ έλαβε τέλος και τα εκεί κίτρινου τύπου περιοδικά "θρηνούν" που δεν θα έχουν να γράφουν γι αυτούς. Ωστόσο, μη σε κρατώ σε αγωνία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας μεγάλος έρωτας του Χόλιγουντ έλαβε τέλος και τα εκεί κίτρινου τύπου περιοδικά "θρηνούν" που δεν θα έχουν να γράφουν γι αυτούς. Ωστόσο, μη σε κρατώ σε αγωνία. Το ζευγάρι είναι ο Τομ Κρουζ και η Πενέλοπε Κρουζ, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια θυελλώδους έρωτα (O.k. το παραφούσκωσα) αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν πανηγυρίζει η Νικόλ Κίντμαν; Ε, θεωρώ πως το αρνί που θα ψήσει το Πάσχα θα έχει διπλή σημασία.....

Η είδηση είναι original και την επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Τομ Κρουζ. Εννοείται πως δεν ανέφερε τους λόγους του χωρισμού καθότι κάτι τέτοιο αποτελεί ψυχρό κουτσομπολιό για τον πελάτη του. Ευτυχώς, όμως, που σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν οι γνωστοί - άγνωστοι φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι φροντίζουν να δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Σύμφωνα, λοιπόν, με έναν λαλίστατο φίλο του Τομ, το ζευγάρι χώρισε διότι η Πενέλοπε δεν ασπάστηκε την Σαϊεντολογία! Η ισπανίδα, δηλαδή άλλα του είχε υποσχεθεί στην αρχή (ότι θα γίνει κι αυτή Σαϊεντολόγα, πως αυτός είναι ο κύρης του σπιτιού και πως αυτή ως το αδύναμο θηλυκό της σχέσης θα εκπληρώσει τις διαταγές του αφέντη) κι άλλα έκανε στη συνέχεια. Κι από ερωτευμένη γυναίκα που μόνο "ναι" ήξερε να λέει, εξελίχθηκε σε πονηρό θηλυκό - ανεξάρτητη γυναίκα που έβαλε ως πρώτη προτεραιότητα την καριέρα της.

Αυτό καθόλου δεν άρεσε στον Κρουζ, ενώ το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ζούσαν χωριστά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφερε σοβαρά προβλήματα στο δεσμό τους. Η άρνησή της, δε, να ασπαστεί τη Σαϊεντολογία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το ζευγάρι χώρισε στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο, διότι δύο μήνες μετά ανακοίνωσαν οι ίδιοι την είδηση. Και μας έβαλαν τα γυαλιά.

Είδες πως μας τη φέρνει ο Τομ;;;