Ξεπέρασαν την κρίση!

11.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη σοβαρή κρίση πέρασε η σχέση του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψωνίδου, αλλά το ζευγάρι κατάφερε να την ξεπεράσει και να συνεχίσει τον έρωτα του από εκεί που τον άφησε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη σοβαρή κρίση πέρασε η σχέση του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψωνίδου, αλλά το ζευγάρι κατάφερε να την ξεπεράσει και να συνεχίσει τον έρωτα του από εκεί που τον άφησε. Εξάλλου, μόλις πέντε μήνες είναι μαζί, ακόμη είναι μες τα μέλια κι όσο να κάνει έχουν μεγαλύτερη διάθεση για να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Κάπως έτσι θα το σκέφτηκαν και αυτοί κι αφού τα βρήκαν πάλι, είπαν να «ξορκίσουν» το κακό με μία νύχτα ξεφαντώματος σε νυχτερινό κέντρο. Τόπος που ενδείκνυται για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Εκεί, υπήρχε και ο φωτογραφικός φακός, αλλά το ζευγάρι διόλου το απασχόλησε η παρουσία του. Ειδικά, τον Σπανούλη που μία ευαισθησία με τη δημοσιότητα, στην αρχή τουλάχιστον της σχέσης του την είχε. Αλλά θα μου πεις τότε τα πράγματα ήταν λίγο μπερδεμένα.

Όταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας γνώρισε το μοντέλο μέσω κοινών φίλων στη Μύκονο, λέγεται πως είχε ήδη σχέση με άλλη κοπέλα. Το φλερτ με την Ολυμπία ήταν έντονο και την επόμενη μέρα της γνωριμίας τους κατέληξαν να κάνουν μπάνιο και να παίζουν σαν τα πιτσουνάκια σε ερημική παραλία, που όμως ήταν ερημική μόνο στο όνομα. Βλέπεις, εκεί ήταν κάποιος παπαράτσι και οι φωτογραφίες με τα παιγνίδια τους έκαναν το γύρο. Ο Σπανούλης τότε θεώρησε ότι κάποιο «πουλάκι» είχε σφυρίξει στον παπαράτσι και η γνωριμία του με την Ολυμπία έμεινε εκεί.

Ωστόσο, οι δυο τους μέσα στο καλοκαίρι τα βρήκαν κι έκαναν σχέση κανονική και ουχί παράνομη. Με την επιστροφή τους στην Αθήνα έκαναν και τις πρώτες εμφανίσεις, πάντα με τη συνοδεία τρίτου προσώπου για το γνωστό ξεκάρφωμα. Μετά, όμως, αποφάσισαν να σταματήσουν το κρυφτό και πλέον κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, όπου στην τελευταία ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.