Πλήρωσε για να σκοτώσουν τον άνδρα της!

11.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η «Στιγμή της αλήθειας» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και όλοι κάνουν λόγο για ένα σκληρό reality, που σκοπό έχει τον εξευτελισμό του συμμετέχοντα,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η «Στιγμή της αλήθειας» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και όλοι κάνουν λόγο για ένα σκληρό reality, που σκοπό έχει τον εξευτελισμό του συμμετέχοντα, ο οποίος για κάποιες χιλιάδες ευρώ (αν καταφέρει τελικά να τα κερδίσει) προβαίνει σε αποκαλύψεις που κάνουν κακό στους συγγενείς και φίλους, αλλά και στον ίδιο, αφού γίνεται ρεζίλι το σκυλιών στο Πανελλήνιο.

Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει είναι πιο... Light και περισσότερο πικάντικες, αφού παίκτης παραδέχτηκε ότι έχει παράλληλη σχέση, κάποια άλλη ότι έχει κάνει λεσβιακό σεξ και μία κόρη απάντησε ψέματα ότι δεν βλέπει ερωτικά το νεότερο σύντροφο της μητέρας της. Οι δικές μας μπροστά στις αποκαλύψεις που γίνονται στο εξωτερικό είναι ένα τίποτε. Ένα απλό... ζέσταμα.

Για να καταλάβεις, στην Κολομβία - απ’ όπου και ξεκίνησε το reality - μία παίκτρια δε δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε δώσει 20 χιλιάδες δολάρια σε πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της. Αλλά δυστυχώς για εκείνη, ο δολοφόνος είχε πάρει περισσότερα από το σύζυγο για να μην τον σκοτώσει κι έτσι την έκανε μαζί με τα χρήματα της. Μάλλον, η εν λόγω θα πήγε στο παιγνίδι για να κερδίσει τα χαμένα. Ωστόσο, το επεισόδιο αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μετά το τέλος οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν την οριστική διακοπή του.