Κάντο όπως η Μπέκαμ!

12.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν μία γυναίκα θέλει να κάνει μία αλλαγή στη ζωή της (αλλά με... ανώδυνα αποτελέσματα) που ξεσπάει; Στα μαλλιά της βεβαίως, βεβαίως. Από τον γυναικείο αυτό κανόνα δεν θα μπορούσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν μία γυναίκα θέλει να κάνει μία αλλαγή στη ζωή της (αλλά με... ανώδυνα αποτελέσματα) που ξεσπάει; Στα μαλλιά της βεβαίως, βεβαίως. Από τον γυναικείο αυτό κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η Δέσποινα Βανδή, η οποία τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί με νέο ανανεωμένο λουκ και κοντό μαλλί άλα Βικτόρια Μπέκαμ πριν ένα χρόνο! Μπορεί και περισσότερο, θα σε γελάσω, δεν την προλαβαίνεις αυτή τη γυναίκα στις αλλαγές.

Η δική μας, λοιπόν, «Μπέκαμ» ήθελε από καιρό να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, που να συνοδεύεται και από τη νέα σελίδα στη ζωή της. Βλέπεις, η Δέσποινα, η οποία έχει αναρρώσει και ψυχολογικά από το ατύχημα τον περασμένο Αύγουστο, φέτος αφιερώνεται εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια της καθώς θα απέχει όλο το χειμώνα από τις πίστες και κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα. Έτσι, μία αλλαγή στο λουκ, που όμως δεν θα θυμίζει... νοικοκυρά (επειδή κάθεται στο σπίτι δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσει και τη σέξι πλευρά της) επιβαλλόταν.

Μαζί με τον κομμωτή της αφού έψαξαν όλα τα περιοδικά, κατέληξαν στο κοντό καρέ κι ας το είχε κάνει πέρσι η Βικτόρια. Με την απόφαση της συμφώνησε και ο Ντέμης Νικολαίδης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που της έλεγαν να αποχωριστεί επιτέλους τα extensions. Η αοιδός έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο λουκ την περασμένη Παρασκευή, όταν μαζί με τον Ντέμη πήγαν στο θέατρο για να δουν τον «Μπακαλόγατο». Κι όσοι την είδαν, έχουν να λένε ότι της πάει πολύ.