Ξανά μαζί Αλιμπέρτη - Πάτρας;

12.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν χώρισε η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη οι περισσότεροι είπαν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της, «Καλομελέτα κι έρχεται».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν χώρισε η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη οι περισσότεροι είπαν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της, «Καλομελέτα κι έρχεται». Αυτό, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια απείχε έτη φωτός από την πραγματικότητα, αφού το ζευγάρι χώρισε οριστικά και αμετάκλητα, ενώ η Σοφία προσπαθεί να μη συνδέσει το γεγονός με την εκπομπή. Ωστόσο, η... «AGB τέχνας κατεργάζεται» και η Αλιμπέρτη βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή στην τηλεθέαση, χωρίς να ανακατέψει τα προσωπικά της.

Θα συνεργαστεί και πάλι με τον Θανάση Πάτρα. Αυτό ακούγεται τις τελευταίες μέρες και αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο συνεργατών έχει ήδη επιτευχθεί. Η όλη ιστορία ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, όταν ο Πάτρας πήγε καλεσμένος στο «Καλομελέτα κι έρχεται». Με την Σοφία το τελευταίο διάστημα είχαν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, που πριν τρία χρόνια διακόπηκαν, όταν εκείνη έφυγε από τον Alpha κι εκείνος πίσω της έσουρνε τα χίλια μύρια.

Η εμφάνιση του Θανάση στην εκπομπή είχε επιτυχία, αφού το Σάββατο η Αλιμπέρτη πέρασε πρώτη στη ζώνη, ενώ η ίδια του έκανε πρόταση συνεργασίας on air. Αυτουνού εννοείται πως χαμογέλασαν και τα μουστάκια, αφού από πέρυσι που ο Ανδρέας Μικρούτσικος του «έφαγε» τη θέση, έμεινε εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων. Κι όπως καταλαβαίνεις στην προκειμένη περίπτωση ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον και.. αν κάποτε είπαν και δυο λόγια πικρά, ας παν’ στην ευχή τα παλιά! Εξάλλου, ως δίδυμο ήταν πετυχημένο και γιατί όχι να μην το επαναλάβουν.