Εξώδικο Καρβέλα για την "Χονολουλού"!

12.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φόβος και τρόμος έχει πιάσει το Νίκο Καρβέλα μπας και η Τζούλια Αλεξανδράτου τραγουδήσει κι επισήμως το τραγούδι του «Χονολουλού», που έστειλε εξώδικο στον Ηλία Πανταζόπουλο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φόβος και τρόμος έχει πιάσει το Νίκο Καρβέλα μπας και η Τζούλια Αλεξανδράτου τραγουδήσει κι επισήμως το τραγούδι του «Χονολουλού», που έστειλε εξώδικο στον Ηλία Πανταζόπουλο. Με αυτό ο Καρβέλας ζητά να μη γίνει διασκευή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του τραγουδιού από την Αλεξανδράτου, ενώ εννοείται πώς ούτε κατά διάνοια να περάσει από το μυαλό τους ότι θα το κυκλοφορήσει σε cd.

Σε βαριά κατάθλιψη έχει πέσει η Τζούλια μετά την εξέλιξη αυτή και το όνειρο της να κάνει grand σουξέ με το εν λόγω τραγούδι, πάει άκλαφτο. Ο, δε, Πανταζόπουλος έχει εξοργιστεί με τη συμπεριφορά του Καρβέλα και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί του έστειλε εξώδικο. Ο Ηλίας είχε στείλει ένα ευγενικό sms στον συνθέτη κι εκείνος αντί για απαντήσει τον σούρνει νομικά.

Και δεν μπορεί να κάνει τίποτε ο Πανταζόπουλος με τη «μούσα» του, αφού ο Καρβέλας είναι ο δημιουργός και μπορεί να κάνει ο, τι καταλαβαίνει και να δίνει τα τραγούδια του όπου θέλει. Από τη Μαλάμω μέχρι τον Αισθησιακό, αλλά φευ όχι στην αισθησιακή Τζούλια. Κι ας ισχυρίζεται ο Πανταζόπουλος ότι πρόκειται για remix, ότι έχει κάνει πολλά για πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα μαζί του και στην τελική λέει ότι στο στούντιο του κάνει ότι γουστάρει. Ναι, αλλά όχι με τραγούδια του Καρβέλα. Αυτή είναι δύσκολη και περίεργη περίπτωση.