Ευαίσθητοι οι Έλληνες με "άσχημες" και "γλυκούληδες"

12.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ ευαίσθητοι ως λαός. Μη δούμε άσχημη και χαζό, βγαίνει το ψυχοπονιάρικο από μέσα μας και τους κάνουμε «ήρωες» της καθημερινότητας μας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ ευαίσθητοι ως λαός. Μη δούμε άσχημη και χαζό, βγαίνει το ψυχοπονιάρικο από μέσα μας και τους κάνουμε «ήρωες» της καθημερινότητας μας. Για δύο χρόνια η «Μαρία η άσχημη» έγινε η λατρεμένη μας και αυτό μεταφραζόταν σε τρελά νούμερα τηλεθέασης για την εν λόγω σειρά του Mega. Το καλοκαίρι, όμως, ολοκλήρωσε τον κύκλο της κι εκεί που πήγε να μας πιάσει μία μελαγχολία, έρχεται ο «Λάκης ο γλυκούλης»!

Κι αν νομίζεις πως όλα τα ψυχοπονιάρικα αποθέματα μας εξαντλήθηκαν στην «Άσχημη» και δεν θα είχαμε να δώσουμε άλλη συμπόνια, τα νούμερα που κάνει ο Λάκης, διαψεύδουν τους πάντες. Η σειρά του Mega σκίζει φέτος και φθάνει να κάνει νούμερα ακόμη και 46%, όπως το βράδυ της Τρίτης. Οι περιπέτειες του αθώου ήρωα, που βασανίζεται από γυναίκα και αδελφό έχουν προκαλέσει την συμπάθεια του κόσμου, ακόμη και του νεανικού κοινού, που κάθεται να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι αν η σειρά δεν είχε πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη ίσως και να μην έκανε τα τρελά αυτά νούμερα, που κάποιοι ακόμη δεν μπορούν να εξηγήσουν. Ακόμη και κάποιες Τρίτες που απέναντι ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος ο γλυκούλης Λάκης στεκόταν όρθιος, κάνοντας καλά νούμερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό που πιστεύουν πολλοί: αν το «Αλ Τσαντίρι» προβαλλόταν κάθε Τρίτη, τότε ο Λάκης στο πρόσωπο του συνονόματου του θα έβρισκε τον... μάστορα του!