Οι Έλληνες Μπέκαμ μετακομίζουν!

11.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν χτίσει στο Λονδίνο το δικό τους «Μπέκιγχαμ Πάλας», διότι κάθε celebrity ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να διαθέτει ένα σπίτι/παλάτι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν χτίσει στο Λονδίνο το δικό τους «Μπέκιγχαμ Πάλας», διότι κάθε celebrity ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να διαθέτει ένα σπίτι/παλάτι για να στεγάσει τον έρωτα του, αλλά και την οικογένεια του. Κι αν νομίζεις ότι αυτό συμβαίνει μόνο με τους ξένους σταρ, έχω να σου πω... κούνια που σε κούναγε!

Έχουμε κι εμείς τέτοιες χλιδές και ας είναι καλά γι’ αυτό οι δικοί μας Έλληνες «Μπέκαμ»! Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι κι έχω να σου πω ότι πρόκειται για ένα... «Ντέμιγχαμ Παλάς». Αυτό βρίσκεται στο Κεφαλάρι και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή του. Και τι δε διαθέτει το «Ντέμιγχαμ Παλάς». Τεράστιο κήπο, λιμνούλα, τεράστια πισίνα, γήπεδο 5χ5 και παιδική χαρά στο εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό δε λείπει η χλιδή και η άνεση.

Στη διακόσμηση έχει βοηθήσει και η Δέσποινα και παρόλο που δεν έχει εξεζητημένα πράγματα που φωνάζουν από μακριά την οικονομική άνεση του ιδιοκτήτη, τα πράγματα που έχουν επιλεγεί είναι μοναδικά κομμάτια και ακριβά. Για να καταλάβεις, λέγεται ότι μόνο η κουζίνα κοστίζει γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ. Όσο, δηλαδή, μία γκαρσονιέρα. Το ζευγάρι επιβλέπει τις εργασίες, ενώ ήδη έχουν προσλάβει εταιρεία φύλαξης, επειδή κάποιοι «έξυπνοι» πήγαιναν το βράδυ κι έκλεβαν οικοδομικά υλικά.