Με ύφος χιλίων καρδιναλίων!

11.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κολλημένοι στο 12% είναι εκεί στον «Πρωινό Καφέ» και όποια προσπάθεια κι αν κάνουν, μπας και ανεβάσουν τα νούμερα, δεν έχει την ανάλογη επιτυχία. Βρε θες να είναι χαλασμένα τα «μηχανάκια»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κολλημένοι στο 12% είναι εκεί στον «Πρωινό Καφέ» και όποια προσπάθεια κι αν κάνουν, μπας και ανεβάσουν τα νούμερα, δεν έχει την ανάλογη επιτυχία. Βρε θες να είναι χαλασμένα τα «μηχανάκια» της AGB και να έχει κολλήσει το καντράν εκεί; Μπα, μια χαρά λειτουργούν, απλά οι δύο παρουσιαστές του «Καφέ» δεν εμπνέουν τους τηλεθεατές.

Και δε λέω, η Κατερίνα Ζαρίφη το προσπαθεί, αν και καταντάει βαρετή κι εκνευριστική με τα συνεχή καυστικά σχόλια για το πάχος της. Εντάξει, το εμπεδώσαμε το θέμα, δεν μπορούμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Εξαντλήθηκε το χιούμορ και η έμπνευση στις ατάκες; Ο Νίκος Μουτσινάς, πάλι, είναι πιο ατακαδόρος από την Κατερίνα, αλλά πολύ ξινός βρε παιδί μου. Ειδικά, τον τελευταίο καιρό τον βλέπεις και νομίζεις ότι κάθε πρωί τσούζει τα ποτηράκια του με το ξύδι. Το κανονικό ξύδι, που βάζουμε στη σαλάτα.

Όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, τέτοια ξινίλα και ύφος δεν το αντέχεις. Αν τον ακούσεις κιόλας στις συνεντεύξεις του, τότε άσε. Γιατί πώς θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό - που έχει μάθει στα καλά και απλά παιδιά τύπου Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου - όταν στις δηλώσεις του δείχνει υπεροψία; Ο Μουτσινάς έδωσε συνέντευξη στο Life and Style και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν θα μιλήσει στα παιδιά του Κους Κους (πρώην συνεργάτες και φίλοι του), εκτός κι αν του μιλήσουν αυτοί πρώτοι. «Γιατί να μιλάω εγώ πάντα πρώτος» αναρωτήθηκε. Αν ο ίδιος παίζει την κολοκυθιά στις σχέσεις του με πρώην συνεργάτες, να μην απορεί που οι τηλεθεατές παίζουν κι αυτοί την κολοκυθιά με την εκπομπή του και στο τέλος προτιμάνε τους αντίπαλους!