Ο Άδωνις βγήκε μπροστά!

10.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο στόχαστρο όλων έχει μπει τον τελευταίο καιρό η Ευγενία Μανωλίδου, παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» και τα σχόλια που ακούει για την απόφαση της να παρουσιάσει αυτό το σκληρό reality
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο στόχαστρο όλων έχει μπει τον τελευταίο καιρό η Ευγενία Μανωλίδου, παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» και τα σχόλια που ακούει για την απόφαση της να παρουσιάσει αυτό το σκληρό reality είναι ουκ ολίγα και διόλου κολακευτικά. Βέβαια και η ίδια βοηθάει με δηλώσεις του τύπου: «Θα προτιμούσα να πλένω σκάλες, παρά να παίξω στο παιγνίδι»!

Και είναι να απορεί κανείς γιατί το παρουσιάζει; Δεν είναι το ίδιο; Δεν κερδίζει και αυτή χρήματα από αυτό, όπως οι παίκτες που συμμετέχουν; Επειδή είναι γνωστό ότι... «μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα» τα «βόλια» έχουν πάρει και τον σύζυγο της Μανωλίδου, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο ίδιος είναι βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. που μία ευαισθησία ως κόμμα με το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» την έχουν. Κι απορεί κανείς πώς ο Άδωνις δέχεται η γυναίκα του να συμμετέχει σε ένα reality που μόνο σεβασμό στην οικογένεια δε δείχνει και γενικά ως φιλοσοφία δεν έχει... ιερό και όσιο!

Ωστόσο, ο Γεωργιάδης μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τη σύζυγο. Και καλά κάνει, διότι οι σύζυγοι είναι ενωμένοι στα εύκολα και τα δύσκολα και γενικά... Ους ο Δίας συνέζευξεν, δημοσιογράφος μη χωριζέτω! Δίας, Δίας, όπως στο λέω. Ο Γεωργιάδης δεν θέλει να εμπλέκεται στα επαγγελματικά της Ευγενίας κι επειδή εκείνη δεν είχε άλλη πρόταση και ήθελε να δοκιμαστεί σε αυτό, δεν είχε παρά να συμφωνήσει.

Εδώ, που τα λέμε, τι να κάνει και αυτός; Να τον φάει η γκρίνια; Το ζευγάρι, να ξέρεις είναι πολύ αγαπημένο και το Σάββατο πήγαν στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 να κάνουν μαζί εκπομπή. Κήπο θύμισαν τα ερτζιανά με τα «μπουμπούκια» συντροφιά, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση τους, τον γάμο που σκοπεύουν να κάνουν (όταν βγει το διαζύγιο της Μανωλίδου), ενώ απάντησαν και στα όσα ακούγονται για τη «Στιγμή της αλήθειας»!