"Είσαι μέσα;" Όχιιιι!

10.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» μου θυμίζει το show της Βίκυ Καγιά «Είσαι μέσα;» και στη σχετική ερώτηση απαντώ: «Σίγουρα όχι»! Το εν λόγω show, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» μου θυμίζει το show της Βίκυ Καγιά «Είσαι μέσα;» και στη σχετική ερώτηση απαντώ: «Σίγουρα όχι»! Το εν λόγω show, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα (και είναι το μόνο θετικό που βρίσκω στην όλη προσπάθεια) σε γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω και δη στην εποχή της Ρούλας Κορομηλά και του «Μπράβο». Και του «Ciao ΑΝΤ1».

Τα παιγνίδια που κάνει η παρουσιάστρια με τους «επώνυμους» καλεσμένους είναι μίας περασμένης εποχής, που πια δεν μας προκαλούν καθόλου γέλιο. Οι καλεσμένοι, πάλι, το απολαμβάνουν και ακόμη αντηχεί στα αυτιά μου το γέλιο/τσιρίδα της Σοφίας Βογιατζάκη! Χριστέ μου τι μαρτύριο και αυτό; Στο mute την είχα βάλει και πάλι, ακουγόταν!

Το όλο στήσιμο του show είναι τελείως «Μπράβο» και ξέρουμε το γιατί, αφού σκηνοθέτης είναι ο Στέφανο Σαρτίνι. Κρίση στην οικονομία, κρίση και στις ιδέες του Στέφανο. Αφού για να καταλάβεις, περιμένεις από στιγμή σε στιγμή να εμφανισθεί η Ρούλα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δε λέω, καλή είναι η Καγιά, αλλά πολύ φωνή ρε παιδί μου. Θα της έχει μείνει φαίνεται από το «So you think you can dance». Μόνο μη της ξεφύγει κάποια στιγμή και φωνάξει: «Ο Λούκααααας»!