Θα κάνουνε... "Κόλαση το X Factor"!

10.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάταια ο Γιώργος Θεοφάνους προσπαθεί να πείσει ? εαυτόν και τηλεθεατές ? ότι το X Factor δεν είναι Fame Story, αλλά ένας μουσικός διαγωνισμός, που θα βγάλει το μεγάλο ταλέντο με την καταπληκτική φωνή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάταια ο Γιώργος Θεοφάνους προσπαθεί να πείσει - εαυτόν και τηλεθεατές - ότι το X Factor δεν είναι Fame Story, αλλά ένας μουσικός διαγωνισμός, που θα βγάλει το μεγάλο ταλέντο με την καταπληκτική φωνή. Η συμπεριφορά της κριτικής επιτροπής, στην οποία είναι μέλος, αλλά και η δική του αντίδραση και σχόλια σε κάποιες συμμετοχές, δυναμιτίζουν το κλίμα και αν συνεχίσουν έτσι, βλέπω τον Sakis Ρουβά να αναφωνεί ως άλλη... Τατιάνα Στεφανίδου: «Κόλαση το X Factor. Κόλαση»!

Την περασμένη Παρασκευή λίγο έλειψε να το πει, όταν ο Θεοφάνους με τα προσωπικά σχόλια στο Νίκο Μουρατίδη προκάλεσε την αντίδραση του. «Δες και λίγο MTV να μάθεις τη νέα τάση της μόδας» του είπε ο συνθέτης, όταν ο Μουρατίδης σχολίασε αρνητικά το καρό που φορούσε το συγκρότημα του Θεοφάνους. Λογικό ήταν εκείνος να τσαντιστεί, διότι τόσα χρόνια κριτής είχε μάθει να κάνει αυτός τέτοιου είδους σχόλια και όχι να του κάνουν. Ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, που ούτως ή άλλως είχαν οξυνθεί, επειδή το βράδυ εκείνο ο Θεοφάνους είχε «κέφια» και δεν άφησε κανέναν παίκτη ασχολίαστο.

Λίγο πριν είχε πει: «τέλος στις όμορφες κοπέλες με τη μέτρια φωνή» και όλοι προσπαθούσαν να τα μπαλώσουν, διότι μην ξεχνάμε πως τις εν λόγω οι ίδιοι τις επέλεξαν για το παιγνίδι. Ούτε το κοινό τις επέλεξε, ούτε ο Sakis που προσπαθούσε να τους ηρεμήσει, αλλά τι να κάνει και αυτός; Τραγουδιστής είναι που τον έκαναν παρουσιαστή και όχι διαιτητής σε τηλεοπτική αρένα. Γιατί να μου το θυμηθείς, έτσι όπως το πάνε... σε αρένα θα μετατρέψουν το στούντιο. Εξάλλου, ο Θεοφάνους έχει μπει ορεξάτος, έχει τραβήξει τα φώτα πάνω του και ο Μουρατίδης που είχε μάθει να είναι ο «κακός» και η φίρμα της εκάστοτε επιτροπής έχει περάσει σε δεύτερο ρόλο.