Η Παπαρίζου πιο σέξι από Μαντόνα - Λόπεζ!

10.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη μία διεθνή διάκριση κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία σύμφωνα με το E! Entertainment είναι μία από τις 25 πιο σέξι τραγουδίστριες του πλανήτη. «Η τραγουδίστρια με τη φωνή αγγέλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη μία διεθνή διάκριση κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία σύμφωνα με το E! Entertainment είναι μία από τις 25 πιο σέξι τραγουδίστριες του πλανήτη. «Η τραγουδίστρια με τη φωνή αγγέλου και το σώμα Ελληνίδας θεάς» όπως την αποκαλούν κατέλαβε την 16η θέση στη σχετική λίστα, αφήνοντας πίσω της μεγάλες σταρ, όπως η Μαντόνα, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κάιλι Μινόγκ, τις οποίες εμείς με κάθε ευκαιρία αποθεώνουμε για τα σωματικά τους προσόντα.

Αυτό είναι, έχουμε μπροστά μας την κορμάρα κι αντί να το εκτιμήσουμε, πετάμε τα ειρωνικά μας σχόλια για τα παραπάνω κιλά που πήρε την περασμένη χρονιά. Ωστόσο, οι ξένοι δείχνουν εκστασιασμένοι με την εμφάνιση της Παπαρίζου και τα σωματικά της προσόντα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στα ατελείωτα πόδια της και το πλούσιο στήθος. Στο ρεπορτάζ αναφέρονται στην πρωτιά της στη Γιουροβίζιον, αλλά και στο ρόλο της ως πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού.

Κι ενώ στο εξωτερικό οι διθύραμβοι είναι πολλοί, η Έλενα επιμένει ελληνικά και την περασμένη Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στην «Ιερά Οδό» στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή. Μία εβδομάδα πίσω πήγε η έναρξη, λόγω τεχνικών προβλημάτων, αλλά άξιζε τον κόπο, αφού η Παπαρίζου πρόσφερε στους θαμώνες ένα θέαμα... «Φάτε μάτια ψάρια»! Με καυτά σύνολα και κοντά σορτς επιβεβαίωσε πανηγυρικά τη διάκριση της στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.