Η γκάφα της Ζαρίφη!

05.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς το λέει η διαφήμιση; «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Χμ. Θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό η Κατερίνα Ζαρίφη και στον «Πρωινό Καφέ» να προτιμά να μασάει, παρά να μιλάει!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς το λέει η διαφήμιση; «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Χμ. Θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό η Κατερίνα Ζαρίφη και στον «Πρωινό Καφέ» να προτιμά να μασάει, παρά να μιλάει! Καλό του εαυτού της θα κάνει και όχι κακό. Αν θέλει να τα έχει καλά με τους καλεσμένους και να μην τους... εξαγριώνει.

Μα να πει στον Γιώργο Θεοφάνους για την Πέγκυ Ζήνα; Για την Ζήνα; Για να καταλάβεις τι εννοώ. Ζαρίφη και Νίκος Μουτσινάς είχαν πριν λίγες μέρες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Θέλεις ο ενθουσιασμός που τον είχαν στην άλλη γραμμή; Θέλεις ότι η Κατερίνα δεν διαβάζει ποτέ τους συντελεστές των τραγουδιών; Τέλος πάντων, με περηφάνια και συγκίνηση έδωσε συγχαρητήρια στον Θεοφάνους, που έγραψε το τραγούδι «Το καλοκαίρι» της Πέγκυ Ζήνα, που είναι και το αγαπημένο της παρουσιάστριας.

Ουπς, say it again κι αν δεν ακούσεις ένα «του του» από την άλλη γραμμή, να μου τρυπήσεις τη μύτη. 25αρι χτύπησε η πίεση του συνθέτη, αλλά προσπάθησε να κρύψει τον εκνευρισμό του, λέγοντας στην παρουσιάστρια ότι βρίσκεται σε κακή μέρα, διότι αυτός δεν έχει γράψει το τραγούδι. Η Ζαρίφη ένιωσε μεγάλη ντροπή είναι αλήθεια, αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον αυτή να γνωρίζει πως Θεοφάνους και Ζήνα είναι στα... μαχαίρια. Εξάλλου, μέχρι πρότινος ήταν πανελίστρια και τα κους κους της showbiz τα γνώριζε από πρώτο χέρι.