Πάλι χτύπησε γυναίκα ο Κούγιας!

05.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Αλέξης Κούγιας για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη φασαρία τραβά. Ο φόβος και ο τρόμος της πλατείας Κολωνακίου έχει γίνει και αν συνεχίσει έτσι, βλέπω να του βάζουν απαγορευτικό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Αλέξης Κούγιας για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη φασαρία τραβά. Ο φόβος και ο τρόμος της πλατείας Κολωνακίου έχει γίνει και αν συνεχίσει έτσι, βλέπω να του βάζουν απαγορευτικό. Γιατί, τόσα χρόνια στην περιοχή δεν είχαν τέτοια προβλήματα. Οι, δε, θαμώνες της πλατείας έναν καφέ πήγαν να πιούν κι έγιναν μάρτυρες «θερμού» επεισοδίου, που τους τάραξε μεσημεριάτικα. Αλλά έτσι είναι ο Αλέξης, όπου πηγαίνει - είτε είναι γήπεδο είτε Κολωνάκι είτε το γκαράζ του σπιτιού - αν έχει τον λόγο του, τον σαματά τον κάνει.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο ίδιος και η επιχειρηματίας, Χρύσα Ντάφλου και το επεισόδιο μεταξύ τους σήμανε συναγερμό στην πλατεία. «Του Κούγια το πανηγύρι» έγινε και θα σου περιγράψω αυθόρμητα το συμβάν. Ο Αλέξης κάθεται σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και πίνει τον espresso του με παρέα. Η Ντάφλου εμφανίζεται μπροστά του, αυτός την βλέπει και της ψιθυρίζει στο αυτί: «Έχω πρόβλημα μαζί σου». Εκείνη του λέει ότι δεν καταλαβαίνει και ως γνωστό... όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. «Χραπ» της δίνει ένα χαστούκι κι εκείνη του πετάει το ποτήρι με το νερό στα μούτρα.

Τα παίρνει ο Κούγιας, κάνει ένα σάλτο και την πιάνει από το μαλλί. Αυτή του ανταποδίδει με σπρωξιές και κλοτσιές (σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η γυναίκα) και γίνεται ο τρελός χαμός. Οι πιο ψύχραιμοι με κίνδυνο να φάνε καμία ξανάστροφη από τον μαινόμενο Κούγια, προσπαθούν να τους χωρίσουν, ενώ άλλοι καλούν την αστυνομία. Κάπου εκεί, ο ποινικολόγος το βάζει στα πόδια κι εξαφανίζεται. Γιατί με μία γυναίκα νομίζει ότι τα βγάζει πέρα, με την αστυνομία όμως; Τώρα για ποιο λόγο της επιτέθηκε, άγνωσται αι βουλαί(;) του Κούγια, ο οποίος πριν τρία χρόνια πάλι είχε ρίξει ξύλο στο Κολωνάκι, όταν επιτέθηκε στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Γενικά, τα τελευταία χρόνια ο ποινικολόγος «ρίχνει» πολύ ξύλο και αναρωτιέμαι μήπως να εγκαταλείψει τα έδρανα και να ριχτεί στα τερέν. Μπορεί του ανθρώπου να έχει βγει ο... Μάικ Τάισον από μέσα κι εμείς να τον παρεξηγούμε για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Πάντως, για την ιστορία η Χρύσα Ντάφλου είναι φίλη με την Εύη Βατίδου. Βρε λες;