Οι χωρισμένες το γιορτάζουνε!

04.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποτε η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε το περίφημο «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» και οι χωρισμένοι έπεφταν στα πατώματα, θρηνώντας τη μαύρη τους τη μοίρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποτε η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε το περίφημο «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» και οι χωρισμένοι έπεφταν στα πατώματα, θρηνώντας τη μαύρη τους τη μοίρα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για όλους και ειδικά για την Δήμητρα Ματσούκα και την Σοφία Αλιμπέρτη, οι οποίες αν και πρόσφατα επέστρεψαν με πανηγυρικό τρόπο στο κλαμπ των εργένηδων, φροντίζουν να γλεντούν δεόντως τη νέα τους single κατάσταση.

Και ποίος καλύτερος τρόπος γι’ αυτές τις περιπτώσεις; Μα τα μπουζούκια βεβαίως, βεβαίως. Γιατί αν δεν πνίξεις τον πόνο σου με ουίσκι, ξροκάρπι και να πετάξεις τα πανέρια με τα γαρύφαλλα πώς θα τον πνίξεις; Αυτό σκέφτηκε και η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία όταν έχει να κάνει με θέματα διασκέδασης ξεχνάει την «ποιότητα» που τη διακρίνει στην επαγγελματική της ζωή. Το αυτό ισχύει και με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (επίσης χωρισμένος), ο οποίος μαζί με την Ματσούκα πήγαν στο κέντρο που άδει η αδελφή της Δήμητρας, Μαρία και διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Να βλέπεις τον Μαρκουλάκη να πετάει το γαρύφαλλο και να λες: «Βρε μπράβο πρόοδο».

Νυχτερινή έξοδο είχε και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία όμως προτίμησε μουσική σκηνή και ουχί μπουζούκι. Συγκεκριμένα, πήγε να δει από κοντά την Ηρώ, τον Μέμο Μπεγνή και τον Αντώνη Λουδάρο κι έδειχνε να περνάει καλά με τα τραγούδια της Ηρούς (γιατί και να θέλεις να νιώσεις τον ερωτικό πόνο σου, με τον Μπεγνή τον ξεχνάς και πονάς αλλού). Μάλιστα, η προσφάτως χωρισμένη παρουσιάστρια δε σταμάτησε να τραγουδάει με πάθος (ή τα νιώθεις ή όχι τα άσματα), ενώ έδειχνε να μην την ενοχλούν τα μάτια ων θαμώνων που είχαν καρφωθεί πάνω. Έτσι είναι, στον χωρισμό γίνεσαι... κοινός θνητός και τον ζεις όπως εσύ θέλεις.