Δεν παντρεύτηκε η Κολέτσα!

04.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οργίαζαν οι φήμες τις προηγούμενες μέρες ότι η Χριστίνα Κολέτσα παντρεύτηκε και τα αρσενικά του τόπου έπεσαν γι’ ακόμη μία φορά σε μαρασμό. «Πάντρεψαν» την Γωγώ Μαστροκώστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργίαζαν οι φήμες τις προηγούμενες μέρες ότι η Χριστίνα Κολέτσα παντρεύτηκε και τα αρσενικά του τόπου έπεσαν γι’ ακόμη μία φορά σε μαρασμό. «Πάντρεψαν» την Γωγώ Μαστροκώστα και τώρα μάθαιναν ότι «πάντρεψαν» και την Κολέτσα. Βαρύ το πλήγμα δεν το συζητώ. Ωστόσο, φαίνεται πως τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν είναι μόνο φήμες, αφού η αοιδός δεν μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Τουλάχιστον, όχι ακόμη. Με τον αγαπημένο της, Νίκο Γιγουρτάκη αν και μετρούν λίγους μήνες σχέσης, είναι πολύ αγαπημένοι και σκέφτονται ακόμη και τον γάμο. Ίσως από εκεί να προέκυψαν και οι φήμες, αφού το ζευγάρι ήδη μένει μαζί στο σπίτι της Κολέτσα. Μάλιστα, τώρα που εκείνη άδει στη Θεσσαλονίκη, ο καλός της την επισκέπτεται συχνά, ενώ μένει και κάποιες μέρες εκεί.

Η Κολέτσα διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και ο έρωτας μπήκε ξαφνικά στη ζωή της. «Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκες στη ζωή μου...». Με το νεαρό «Mr. Romeo» γνωρίζονταν καιρό, εκείνη άλλωστε τραγουδάει στο κέντρο, αλλά η σχέση τους ήταν φιλική και επαγγελματική. Όταν, όμως, εκείνη χώρισε από τον αγαπημένο της, Μαξ το πήραν αλλιώς το θέμα και είπαν να κάνουν σχέση, που μέχρι στιγμής πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Φτου, φτου σκόρδα.