Άλλα λένε τα μάτια τους κι άλλα το στόμα!

04.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλει η Κέλυ να κρυφτεί και ο έρωτας δεν την αφήνει». Ο λόγος για την Κέλυ Κελεκίδου, η οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη, στο «Ποσειδώνιο» και η διαχυτικότητα της απέναντι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλει η Κέλυ να κρυφτεί και ο έρωτας δεν την αφήνει». Ο λόγος για την Κέλυ Κελεκίδου, η οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη, στο «Ποσειδώνιο» και η διαχυτικότητα της απέναντι στον αοιδό, ήταν περισσότερο από φιλική. Τι κι αν εκείνη - κυρίως - επιμένει ότι με τον Κουρκούλη είναι δύο καλοί φίλοι; Η συμπεριφορά τους στο μαγαζί άλλα μαρτυρούσε και θα πρέπει να είναι κανείς πολύ αγαθιάρης για να πιστέψει ότι τα σούξου μούξου και οι αφιερώσεις που έκαναν ήταν πλακίτσα δύο φίλων.

Η Κελεκίδου επισκέφθηκε μαζί με ανθρώπους της Heaven - που είναι η νέα εταιρεία της και σε αυτή ανήκει και ο Κουρκούλης - τον «φίλο» της, πιάνοντας πρώτο τραπέζι πίστα. Τα πανέρια με τα γαρύφαλλα εκσφενδονίζονταν με ρυθμούς... «σβιν» «σνταν», ενώ η Κέλυ παρακολουθούσε με αφοσίωση τον καλλιτέχνη να άδει πάνω στην πίστα. Εκείνος, κατέβηκε στο τραπέζι τους και της έδωσε το μικρόφωνο να πουν μαζί κάποια τραγούδια.

Από το σημείο εκείνο ξεκίνησε η χαρά των θαμώνων, οι οποίοι παρακολουθούσαν τους δύο «φίλους» να ανταλλάζουν ερωτικά υπονοούμενα, ο Κουρκούλης να την ρωτάει αν είναι καψούρα κι εκείνη να απαντάει τάχα μου ότι είναι με τη ζωή, ενώ τα τρυφερά βλέμματα έδιναν κι έπαιρναν. Αφού τελείωσε το δεκάλεπτο των φίλων - άρα και ο σχολιασμός του κόσμου - ο Κουρκούλης επέστρεψε στην πίστα και η Κελεκίδου συνέχισε να τον ραίνει με γαρύφαλλα.