Τελικά... γέννησε ο Sakis!

04.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο μέρες έχουν περάσει από τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή «Ρουβίτσα» και το γεγονός έχει γίνει talk of the town! «Σε ποιον μοιάζει το παιδί», «έκλαψε ο Sakis»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο μέρες έχουν περάσει από τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή «Ρουβίτσα» και το γεγονός έχει γίνει talk of the town! «Σε ποιον μοιάζει το παιδί», «έκλαψε ο Sakis», «κοιμάται στο προσκεφάλι της Κάτιας του» και άλλες τέτοιες απορίες μας βασανίζουν τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, ενώ σε όποιο κανάλι κι αν γυρίζω, πέφτω και σε μία ευχή: «Να σας ζήσει»!

Τώρα εδώ που τα λέμε, δεν γίνεται άδικα αυτός ο ντόρος. Ο Ρουβάς έγινε πατέρας κι αν σκεφτείς ότι κάποτε αυτό θα φάνταζε ως... σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τότε καλά κάνουμε κι έχουμε ενθουσιαστεί. Το, δε, «είδωλο» πέταξε πιο πάνω από τον έβδομο ουρανό με τη γέννηση της κόρης του κι απ’ ο, τι φαίνεται έχει πιάσει κορυφή. Έχουν να λένε στο «Λητώ» για τη χαρά του Sakis, ο οποίος με το που γεννήθηκε η μικρή κέρασε σαμπάνια όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου. Βγάζει συνέχεια φωτογραφίες την κόρη, ενώ λέει ότι μοιάζει στη μητέρα της.

Η Κάτια, πάλι, υποστηρίζει ότι μοιάζει στον πατέρα. Α ναι, υπάρχει και η Ζυγούλη που με τον ενθουσιασμό του Ρουβά παραλίγο να την ξεχάσουμε. Βλέπεις, όλοι ασχολούνται με το «είδωλο» και στο τέλος θα πιστέψουμε ότι... γέννησε εκείνος. Από το νοσοκομείο μητέρα, πατέρας και κόρη θα βγουν την Πέμπτη και λέω πατέρας, μιας και ο Sakis δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του. Μέχρι που κοιμάται μαζί της στο δωμάτιο κι όλοι έχουν να μιλάνε για τον έρωτα τους. Μέχρι στιγμής ο αοιδός δεν έχει μιλήσει για το ευτυχές γεγονός και όπως λέγεται θα το κάνει μαζί με την Κάτια όταν βγουν από το μαιευτήριο.