Ναταλία Γερμανού vs Βάσια Λόη!

03.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλή, καλή η Ναταλία Γερμανού, αλλά φαίνεται πως άμα της πατήσουν τον... κάλο, βγαίνει ο... Γερμανός από μέσα της! Και η Βάσια Λόη, παρουσιάστρια του «TV Weekend» πάτησε τον «κάλο» της Ναταλίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλή, καλή η Ναταλία Γερμανού, αλλά φαίνεται πως άμα της πατήσουν τον... κάλο, βγαίνει ο... Γερμανός από μέσα της! Και η Βάσια Λόη, παρουσιάστρια του «TV Weekend» πάτησε τον «κάλο» της Ναταλίας και τις συνέπειες τις ακούσαμε την Πέμπτη το απόγευμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της δεύτερης. Για να καταλάβεις τι συμβαίνει η Λόη τον τελευταίο καιρό έχει γίνει φίλη με την Σοφία Αλιμπέρτη κι επειδή ο φίλος στις χαρές και τις λύπες φαίνεται, η Λόη φροντίζει να προβάλλει τα ευχάριστα της Αλιμπέρτη.

Αυτή την περίοδο, δυστυχώς, τα ευχάριστα είναι λίγα κι έχουν να κάνουν κυρίως με τις μέρες που η εκπομπή της Σοφίας «Καλομελέτα κι έρχεται» περνάει μπροστά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έτσι, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό η Λόη με «πανηγυρικό» τρόπο μας μιλάει για την υπεροχή της εκπομπής έναντι του «Μες στην τρελή χαρά» της Γερμανού. Κι αυτό είναι που εκνεύρισε τη Ναταλία, διότι όταν είναι η δική της εκπομπή μπροστά (και είναι σχεδόν πάντα η αλήθεια) το γεγονός... αποσιωπάται.

Κάτι άλλο που εξόργισε την Γερμανού και μίλησε σκληρά στην εκπομπή της είναι ότι η Βάσια κάθε φορά που αναφέρεται στο θέμα, στο τέλος λέει ότι αγαπάει και τη Ναταλίτσα. Πράγμα που εκείνη θεωρεί υποκριτικό και δεν θέλει να το ακούσει ξανά. «Δεν θέλω να με αγαπάει. Να αγαπάει τη φίλη της και να τη στηρίζει με νύχια και δόντια» απάντησε η Ναταλία και δε σου κρύβω πως οι κόντρες ανάμεσα σε γυναίκες είναι το καλύτερο μου. Έχουν σασπένς και μεγάλο ενδιαφέρον. Και ακούγονται τα καλύτερα.