Οι φήμες χωρισμού εξόργισαν τον Ζαγοράκη!

03.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο γάμος του Θοδωρή Ζαγοράκη με την Ιωάννα Λίλλη περνάει κρίση και μάλιστα το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο γάμος του Θοδωρή Ζαγοράκη με την Ιωάννα Λίλλη περνάει κρίση και μάλιστα το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο. «Χωρίζει ο Θοδωρής Ζαγοράκης» έλεγαν και όσοι το ακούσαμε έναν... ντουβρουτζά τον νιώσαμε, διότι ξέρουμε ότι το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και ποτέ δεν έδωσαν δικαιώματα.

Κι επειδή τελευταία στην showbiz έχει πέσει περονόσπορος και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι χωρίζει, τον φόβο μήπως κι εδώ έπιασε η «κατάρα» τον νιώσαμε. Ωστόσο, τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, αφού Ζαγοράκης και Λίλλη διάγουν βίον ανθόσπαρτον! Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι τα μάλα εξοργισμένος με τα όσα κυκλοφορούν και που κάποιοι για δικούς τους προσωπικούς λόγους ανακατεύουν την οικογένεια του.

Και είναι γνωστό πόσο σημαντική είναι η οικογένεια του για εκείνον και πόσο προσπαθούν με την Λίλλη να την προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε που παντρεύτηκαν κι απέκτησαν την κόρη τους, Μαρία έχουν περιορίσει τις δημόσιες εξόδους, επιλέγοντας να βγαίνουν λίγες φορές. Την περασμένη εβδομάδα ο Ζαγοράκης είχε γενέθλια και η σύζυγός του τού έκανε ένα πάρτι έκπληξη, ενώ λίγο μετά άρχισαν να κυκλοφορούν οι... δράκοι που έκαναν έξω φρενών τον πρόεδρο!