Τυχαία συνάντηση για Μικρούτσικο - Ρουμπέση!

03.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το ενάμιση πόδι στο Star είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος (απομένουν οι τελικές υπογραφές για να βάλει και το υπόλοιπο μισό) και ήδη η συμφωνία με το κανάλι του επεφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το ενάμιση πόδι στο Star είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος (απομένουν οι τελικές υπογραφές για να βάλει και το υπόλοιπο μισό) και ήδη η συμφωνία με το κανάλι του επεφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη: συναντήθηκε με την Δήμητρα Ρουμπέση! Ο κόσμος είναι μικρός και οι διάδρομοι του Star ακόμη μικρότεροι, με αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι να συναντηθεί τυχαία. Λένε ότι η αμηχανία στην αρχή ήταν έκδηλη, αφού οι δυο τους είχαν να βρεθούν από κοντά από τις 5 Αυγούστου.

Γρήγορα, όμως, την ξεπέρασαν και κάθισαν στην καφετέρια να πιούν τον καφέ τους. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν καλό, ενώ κανείς δεν ξέρει τι είπαν. Σχετικά με το διαζύγιο, δημοσίευμα περιοδικού θέλει την Δήμητρα να έχει στείλει εξώδικο για εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης και τον Μικρούτσικο να της ζητάει διαζύγιο ανήμερα της ονομαστικής της. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα κυκλοφορούν, αφού δεν θέλουν να μιλήσουν δημοσίως για τα οικογενειακά τους.

Ειδικά, ο Ανδρέας, ο οποίος (σε αντίθεση με το πως μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν) αποφεύγει συστηματικά να μιλήσει για το θέμα. Μένει κλεισμένος στο σπίτι του στην Κηφισιά και βγήκε για να πάει στο Star, όπου είχε και τη μοιραία συνάντηση. Τώρα τι ακριβώς θα κάνει στο κανάλι, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αλλά λέγεται πως μάλλον θα αναλάβει την πρωινή ζώνη 10 με 1, και θα είναι ο νέος αντίπαλος της Ελένης και του Γρηγόρη. Μόνο που θέλει να παρουσιάσει μία πιο... reality εκπομπή, διότι ως γνωστό.... «παλιά μου τέχνη κόσκινο»!