Ο Παρθένης μιλάει για τον χωρισμό!

03.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Σοφία Αλιμπέρτη χώρισε με τον Αλέξανδρο Παρθένη, το μυαλό όλων (ναι μαζί και το δικό σου το πονηρό) πήγε σε διαφημιστικά κόλπα και τεχνάσματα μπας και ανέβουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Σοφία Αλιμπέρτη χώρισε με τον Αλέξανδρο Παρθένη, το μυαλό όλων (ναι μαζί και το δικό σου το πονηρό) πήγε σε διαφημιστικά κόλπα και τεχνάσματα μπας και ανέβουν τα νούμερα της εκπομπής της Σοφίας, αλλά και ο Αλέξανδρος να πάρει λίγη διαφήμιση, αφού φέτος δεν έχει να μας δείξει κάτι επαγγελματικά. Ε, όλη αυτή την παραφιλολογία το πρώην μοντέλο, πρώην Σοφίας Αλιμπέρτη και νυν ηθοποιός, αποφάσισε να την σταματήσει με συνέντευξη του στο «Κους κους».

Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής αρνείται να μιλήσει για το θέμα, διότι δεν θέλει να επιβεβαιώσει τις κακές γλώσσες, που κάνουν λόγο για διαφημιστικό κόλπο. Ο Παρθένης, όμως, δεν έχει τέτοιου είδους άγχη και βγήκε μπροστά μπας και ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Είμαστε αξιοπρεπείς άνθρωποι και δεν θέλω να ξεκατινιαστεί το θέμα» είπε και θα απορείς γιατί επέλεξε να μιλήσει σε μεσημεριανό και όχι κάπου αλλού. Απλά, ο Γιάννης Πρετεντέρης βιάστηκε κι έκλεισε τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. Ο Αλέξανδρος ήταν φανερά στενοχωρημένος και δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι η απόφαση του χωρισμού μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης ανήκει στην Σοφία.

«Μέχρι τη στιγμή που χωρίσαμε την αγαπούσα και ήμουν ερωτευμένος μαζί της» δήλωσε για να παραδεχτεί ότι θα του λείψει να ξυπνάει το πρωί και να αντικρίζει τα μάτια της. Περιττό να σου πω πόση συγκίνηση ένιωσαν τα κορίτσια του πάνελ. Κι εγώ ένα τσίμπημα το ένιωσα, μην πω ψέματα. Ο χωρισμός έγινε πριν ένα μήνα περίπου κι αν ο Παρθένη είπε ψέματα πριν λίγες μέρες στον «Πρωινό καφέ» ότι είναι μια χαρά με την αγαπημένη του, το έκανε γιατί δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει. Από το σπίτι της Αλιμπέρτη μετακόμισε αμέσως και μένει με την οικογένεια του, ενώ καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.