Ο Sakis έγινε μπαμπάς!

03.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι γεγονός. Το πιο διάσημο μωρό της ελληνικής showbiz ήρθε και ο Sakis Ρουβάς από το μεσημέρι της Κυριακής είναι κι επίσημα ένας χαζομπαμπάς. Η σύντροφος του, Κάτια Ζυγούλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι γεγονός. Το πιο διάσημο μωρό της ελληνικής showbiz ήρθε και ο Sakis Ρουβάς από το μεσημέρι της Κυριακής είναι κι επίσημα ένας χαζομπαμπάς. Η σύντροφος του, Κάτια Ζυγούλη στις 12 το μεσημέρι έφερε στον κόσμο την κόρη τους κι εμείς η παλαιά φρουρά των «Ρουβίτσων» κάνουμε τόπο για να περάσει η πιο μικρή και αγαπημένη «Ρουβίτσα» του κλαμπ.

Η Ζυγούλη μπήκε στο μαιευτήριο «Λητώ» το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας προγραμματισμένο ραντεβού με τον γιατρό της. Ο Sakis ήταν συνεχώς στο πλευρό της, ενώ παρακάλεσε συγγενείς και φίλους το Σάββατο να μην επισκεφθεί κανείς την αγαπημένη του στο μαιευτήριο, προκειμένου εκείνη να χαλαρώσει για τη μεγάλη μέρα. Την Κυριακή όλα ήταν έτοιμα και στις 12 το μεσημέρι η Ζυγούλη γέννησε με καισαρική τομή την κόρη τους, βάρους 3 κιλών και 600 γραμμαρίων παρακαλώ, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα πανέμορφο μωρό. Σιγά το παράξενο.

Ο Ρουβάς ήταν συνεχώς στο πλευρό της Κάτιας, ακόμη και στον τοκετό, αφού ήθελε να ζήσει Live τη «μαγική» αυτή στιγμή. Η χαρά του για τη γέννηση της μικρής είναι απερίγραπτη και ήδη δηλώνει περήφανος χαζομπαμπάς. Εκεί, ήταν και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ από το μεσημέρι της Κυριακής δεν έχουν σταματήσει να καταφθάνουν στο μαιευτήριο δώρα και λουλούδια από φίλους και συγγενείς τους.