Τώρα αυτή είναι μάνα;

21.01.2004
Μόνο πρότυπο σωστής μητέρας δεν αποτελεί η Σάντι Φρόστ, πρώην κυρία Τζουντ Λο, η οποία πριν λίγες μέρες πήγε στο πάρτι της Κέιτ Μος κι έγινε κουρούμπελο.
Μόνο πρότυπο σωστής μητέρας δεν αποτελεί η Σάντι Φρόστ, πρώην κυρία Τζουντ Λο, η οποία πριν λίγες μέρες πήγε στο πάρτι της Κέιτ Μος κι έγινε κουρούμπελο. Η γνωστή ηθοποιός έχει αδυναμία στο ποτό και το βράδυ εκείνο φρόντισε να του δώσει να καταλάβει, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην καταλαβαίνει η ίδια. Σκνίπα καθώς ήταν κατέβαλε υπεράνθρωπη προσπάθεια να μπει στο αυτοκίνητο για να την πάνε σπίτι της, όμως για κακή της τύχη παρών στον "αγώνα" αυτό ήταν ένα δαιμόνιο παπαράτσι, που απαθανάτισε τις στιγμές κάλλους.

Τα κάλλη της Σάντι είχαν βγει προς...ελευθέρα βρώση καθώς το βαθύ ντεκολτέ του κόκκινου φορέματός της αδυνατούσε να συγκρατήσει τα ... πλούσια ελέη. Η ίδια ήταν σε μία κατάσταση "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και...τι ωραία που 'ναι την Κυριακή", οπότε δεν κατάλαβε ότι τη φωτογράφιζαν για να μαζέψει τα αμάζευτα. Οι φωτογραφίες εννοείται πως έκαναν τον γύρο του κόσμου, με εκείνη που το στήθος είναι φόρα παρτίδα, να κάνει μεγάλο σουξέ. Ο κόσμος που τις είδε έπαθε σοκ, διότι πως να το κάνουμε αυτό δεν είναι εικόνα χωρισμένης μητέρας, που έχει την επιμέλεια τριών παιδιών.

Την άποψη αυτή και ακόμη χειρότερη έχει ο Τζουντ Λο, ο οποίος σαν είδε την πρώην σε κατάσταση πλήρους μέθης, πήγε την βρήκε και την έκανε...κόσκινο. Το βρισίδι πήρε κι έδωσε, ενώ μετά από αυτό ο διάσημος ηθοποιός απειλεί πως θα της πάρει την επιμέλεια. Και δε νομίζω να δυσκολευτεί.

Όπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο: ξεκινάει νέος γύρος Λο εναντίον Φροστ!