Παντρεύεται η Ντέμι Μουρ!

21.01.2004
Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία επιμένουν πως δεν πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα, αλλά για πραγματική είδηση: η Ντέμι Μουρ και ο Αστον Κάτσερ
Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία επιμένουν πως δεν πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα, αλλά για πραγματική είδηση: η Ντέμι Μουρ και ο Αστον Κάτσερ θα παντρευτούν τον Μάιο! Την είδηση έβγαλε στενός φίλος του ζευγαριού (ξέρεις, οι γνωστοί άγνωστοι ρουφιάνοι των celebrities) ο οποίος αποκάλυψε και μικρές λεπτομέρειες για τη μέρα εκείνη.

Ο γάμος, λοιπόν, θα γίνει τον Μάιο σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε άγνωστο μέρος, προκειμένου να κρατήσουν μακριά τα "αιμοβόρα" παπαράτσι που θα κάνουν τα πάντα για να απαθανατίσουν το ζεύγος. Εξάλλου, δε σου συμβαίνει κάθε μέρα να παντρεύεται η Ντέμι Μουρ με 25χρονο τεκνό. Μάλιστα, την επιθυμία τους να μη γίνει ο γάμος τσίρκο και "λαβράκι" για τα ΜΜΕ - καλή ώρα σαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - επιβεβαίωσε ο ρουφιάνος- φίλος. Είμαι περίεργη να δω πως θα προστατέψει την ιερή αυτή στιγμή, η "φιλοκάμερη" (αυτή που αγαπάει τις κάμερες, τη δημοσιότητα) Ντέμι.