Η Ρούλα αγαπάει τον Λάκη και τους άλλους!

22.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εφτά ολόκληρα κιλά έχασε η Ρούλα Κορομηλά και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει στο ντούκου. Γιορτή για να το γλεντήσει δεν έκανε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εφτά ολόκληρα κιλά έχασε η Ρούλα Κορομηλά και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει στο ντούκου. Γιορτή για να το γλεντήσει δεν έκανε - θα ήταν άλλωστε too much -άνοιξε όμως την καρδιά της στο Down Town και μίλησε για όλους και για όλα, από το Νάσο Γαλακτερό μέχρι τον Θέμο Αναστασιάδη και την Ελένη Μενεγάκη. Από τα παραπάνω κρατάμε τα δύο τελευταία, συν τις αναφορές της στον Λαζόπουλο, τον Λάτσιο και τον Χατζηνικολάου, διότι πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει το καλό κους κους.

Όσον αφορά τον Θέμο Ανανστασιάδη, έξυπνοι άνθρωποι είμαστε (γάτες θα μας έλεγα) καταλαβαίνουμε πως δεν είναι και φιλαράκια. Ήταν περιττή, δηλαδή, η πληροφορία πως δεν είναι φίλοι. Ωστόσο, χαρήκαμε που μάθαμε ότι δεν έχει πρόβλημα με τα αστεία του Θέμου και τα videos που παίζει γι αυτήν στην εκπομπή του. Είναι λέει γυναίκα με χιούμορ. Αυτό που δεν ήξερα και με συγκλόνισε είναι η αγάπη που τρέφει για τον Λάκη Λαζόπουλο. Σωστά διάβασες, η Ρούλα αγαπάει τον Λάκη πάρα πολύ (με την καλή έννοια) κι όσα γράφονται γι αυτούς, είναι φούμαρα.

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ με τους διάσημους είναι η αγάπη που νιώθουν όλοι για όλους. "Τον αγαπώ", "Τον αγαπώ", "Την αγαπώ" όλο αυτό λένε στις συνεντεύξεις τους και με τόση αγάπη προς αλλήλους δεν έχουμε να φοβόμαστε πως θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία! Είναι καλοί Χριστιανοί όλοι τους. Έτσι, η Κορομηλά αγαπάει και το Νίκο Χατζηνικολάου που φέτος πήγε στον Alpha και δε νιώθει μοναξιά (όταν πήγε εκείνη στο σταθμό ήταν τρεις και ο κούκος, ενώ τώρα είναι κάτι σαν το...όλοι οι καλοί και οι στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα), αλλά και για τον Γιάννη Λάτσιο, σύζυγο Ελένης Μενεγάκη. Με τον Λάτσιο (νυν διευθυντής προγράμματος στον Alpha) είχαν συνεργαστεί στο Mega και συγκεκριμένα στο "Μπράβο" και οι σχέσεις τους είναι...αγαπησιάρικες. Δεν θα έλεγες το ίδιο και για τις σχέσεις της με τη γυναίκα του, όμως η Ρούλα ξεκαθάρισε πως τα σενάρια που λένε ότι έρχεται η Ελένη στην πρωινή ζώνη του καναλιού κι αυτή μετακομίζει στη βραδινή, είναι σενάρια και μόνο σενάρια.

Ωστόσο, ξέρεις τι ισχύει σε περιπτώσεις σαν την τελευταία: αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου!