Χώρισαν Λόπεζ - Αφλεκ!

23.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, τελικά αποφάσισαν να το διαλύσουν. Οριστικά λένε αυτή τη φορά. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Αφλεκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, τελικά αποφάσισαν να το διαλύσουν. Οριστικά λένε αυτή τη φορά. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Αφλεκ, οι οποίοι πριν λίγες μέρες διέλυσαν τον καταταλαιπωρημένο αρραβώνα τους. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ήρθε να επιβεβαιώσει τον κανόνα που κάποτε τραγούδησε ο Ντίμης Κόκοτας: "Αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει".

Η είδηση θεωρείται πέρα για πέρα έγκυρη, αφού το ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της καλλιτέχνιδας. "Η Τζένιφερ έδωσε τέλος στον αρραβώνα της με τον Μπεν Αφλεκ. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ίδια και σας παρακαλεί να σεβαστείτε την ιδιωτική της αυτή στιγμή". Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω, αν θα γίνει πράξη η επιθυμία της, διότι παρόλο που μας κούρασαν με τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους, δεν παύει να αποτελεί hot gossip. Ο λόγος της οριστικής (;) διάλυσης ακόμη αναζητείται, αφού από τον Σεπτέμβριο που τα ξαναβρήκανε ακούγαμε και περιμέναμε για τη μυστική τελετή του γάμου τους.

Αν και τον τελευταίο καιρό, οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν αραιώσει και τα νέα που έρχονταν από το "ροζ" στρατόπεδο τους ήταν περιορισμένου αριθμού. Για να είμαι ακριβής, τελευταία, βγήκαν στη δημοσιότητα κάτι φωτογραφίες της Τζένιφερ με τον πρώην της Πάφ Ντάντι, όπου....τσιλημπούρδιζαν στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, κάποια τσακάλια παρατήρησαν πως από το δάχτυλο της Λοπέζ έλειπε το πανάκριβο ροζ μονόπετρο δαχτυλίδι των αρραβώνων της κι εκεί άρχισε ένα όργιο φημών. Μέσα στο όργιο αυτό, ο Μπεν επέστρεψε στο Λος Άντζελες, από το Λονδίνο όπου βρισκόταν, για να "κλείσει" τα στόματα των κακοθελητών. Τελικά, αποδείχτηκε πως το ταξίδι - αστραπή του ηθοποιού έγινε για να λύσουν τις εκκρεμότητες τους, δηλαδή να χωρίσουν τα τσανάκια τους.